Hlavní obsah

Má váš muž problémy s erekcí? Zkuste mu diskrétně pomoci

Foto: dreamstime.com

Stačí dodat tělu látky, které potřebuje pro správné fungováníFoto: dreamstime.com

Problémy s erekcí a také s kvalitou pohlavního styku mají dnes už i čtyřicátníci a je jich podle statistik dokonce 40 %. Alarmující číslo ukazuje, o jak rozšířený problém se jedná a kolik partnerských vztahů postihuje. Přitom řešení už je na světě.

Článek

Pokud má váš muž podobný problém, nevěšte hlavu. Přestaňte počítat vrásky v zrcadle a prohledávat jeho telefon a diář, abyste vypátrala tu, kvůli které o vás už nemá zájem. Nezdravý životní styl a také velký psychický tlak, kterému jsou dnes muži vystaveni, se na kvalitě jejich intimního života výrazně podepisují. Řada z nich potřebuje přípravek, který jim dodá nejen pevnost, ale hlavně sebevědomí. Není totiž jednoduché být hrdinou v práci, vydělat dost peněz pro rodinu, splácet hypotéky a úvěry, a přitom všem být ještě neodolatelným svůdcem v ložnici.

Pokud nemá chuť na sex, nemusí za tím být nevěra

Ženy si mužovu neschopnost pevné erekce často překládají jako jejich nižší atraktivitu, ty žárlivější si rovnou myslí, že si našel milenku. Muži se však už po jednom selhání mohou začít styku vyhýbat, aby se jim tato pro ně trapná situace nestala znovu.

Pod slovním spojením problémy s erekcí si lidé většinou představí naprostou absenci erekce, která znemožní párům klasický pohlavní styk. Řada mužů však erekci má, ale její pevnost není dostatečná nebo není možné ji udržet po celou dobu intimních hrátek.

Co dělat, pokud není erekce dostatečná? Často jen stačí dodat tělu látky, které potřebuje pro správné fungování. Čeští odborníci, kteří se touto problematikou dlouhodobě zabývali, proto hledali řešení a přišli s ucelenou řadou přípravků Erectan na problémy s erekcí.

Česká viagra nabízí řešení pro oba partnery

Součástí této řady na problémy s erekcí je kromě „modré“ pilulky pro jednorázovou podporu před stykem i přípravek pro dlouhodobé užívání a celkovou podporu mužského sexuálního zdraví. Na své si přijdou i ženy, pro které je k dispozici luxusní lubrikační gel na vodní bázi se vzrušivým efektem a neodolatelnou vůní.

Přípravky od svého vstupu na trh lámou prodejní rekordy a pánové i jejich protějšky si je nemohou vynachválit.

Takzvanou modrou pilulku pro podporu erekce, vyrobenou přímo v České republice, můžete zakoupit bez předpisu v lékárně nebo pohodlně a beze studu přímo na e-shopu výrobce s diskrétním zasláním.

Více na www.erectan.cz.

Reklama

Načítám