Hlavní obsah

Malé černé nejen na večer: Zkuste je 4x jinak!

Foto: Marie Bartošová

Malé černé si na různé způsoby vyzkoušela naše čtenářka AnetaFoto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šetříte si svoje oblíbené malé černé jenom na večírky? Věčná škoda! Sluší jim to totiž i jinak než jen s lodičkami a psaníčkem. Co třeba s kožešinovou vestou, hravými nadkolenkami nebo koženou bundou?

Článek

O nepostradatelnosti tohoto ikonického kousku asi nemá smysl debatovat. Malé černé vás zachrání ve všech situacích, kdy zkrátka nemáte co na sebe. Nemusíte se ale na ně dívat jen jako na spasitele před večerními akcemi, použitelné jsou dost dobře i pro běžné nošení. Inspirovat se můžete tipy stylistky Evy.

Foto: Marie Bartošová

S lodičkami je známe všechny. Jak ale malé černé využít jinak? Na foto: šaty (Zara, 899 Kč), punčocháče (Calzedonia, 249 Kč), boty (Guess by Marciano, 4550 Kč)Foto: Marie Bartošová

Ležérně s kožešinovou vestou

Pohodlné kozačky s širokým podpatkem, huňatá vesta z umělé kožešiny a velká kabelka? I takhle se dají pojmout malé černé. Ležérní variantu můžete doladit hřejivou čepicí a náhrdelníkem. Na tenčí vestu pohodlně obléknete kabát.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Zara, 899 Kč), punčocháče (Calzedonia, 249 Kč), vesta z umělé kožešiny (F&F, 999 Kč), kožené boty (Guess by Marciano, 7390 Kč), náhrdelník (Zara, 999 Kč), kabelka (Bershka, 599 Kč), čepice (Bershka, 199 Kč)Foto: Marie Bartošová

Pohrajte si s límcem

Přehazujete přes šaty jen kabát a vyrážíte ven? I k téhle sestavě můžete přidat zajímavý prvek. Módním a zároveň i hřejivým doplňkem je kožešinový límec, který bude slušet každému jednoduchému kabátu. Poté, co svrchní díl sundáte, ho navíc můžete nechat i na šatech. Co říkáte na vínové provedení?

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Zara, 899 Kč), punčocháče (Calzedonia, 249 Kč), kabát (Lindex, 2499 Kč), límec z umělé kožešiny (Lindex, 599 Kč), náušnice (Lindex, 199 Kč), boty (Zara, 999 Kč), psaníčko (F&F, 699 Kč)Foto: Marie Bartošová

Navlékněte nadkolenky

Stylingy s nadkolenkami jsou vždycky trochu ošemetné. Stačí málo, a nebudou působit hravě, ale vulgárně. Pokud je ale natáhnete k elegantním černým šatům, obujete kotníčkové boty a vše završíte klasickým trenčkotem, nemusíte se přílišné vyzývavosti bát. A pozor, ani v tomto případě neignorujte doplňky. Co třeba výrazný náhrdelník?

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Zara, 899 Kč), trenčkot (Zara, 2799 Kč), náhrdelník (Lindex, 399 Kč), boty (Zara, 2799 Kč), nadkolenky (e-shop e-marilyn, 249 Kč), psaníčko (Lindex, 499 Kč)Foto: Marie Bartošová

Zkuste to jinak

Šaty máme většinou spojené s elegancí, zužitkují je ale i ženy, které nedají bez kožené bundy a motorkářských biker boots ani ránu. Baví vás podzimní trend, inspirovaný grungem? Uvažte si do pasu kostkovanou košili.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Zara, 899 Kč), punčocháče (Calzedonia, 249 Kč), kostkovaná košile (F&F, 499 Kč), koženková bunda (Topshop, 2170 Kč), náhrdelník (Camaieu, 299 Kč), boty (F&F, 999 Kč)Foto: Marie Bartošová

Pozor! Stále sháníme čtenářky pro focení módy! Chcete si vyzkoušet nové trendy, líčení i roli modelky? Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám