Hlavní obsah

Maminka s dcerou oblékly stejné outfity

Foto: Marie Bartošová

Podívejte se, jak to sluší mamince i dceři v tomtéž oblečení!Foto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedno oblečení, dvě různé generace. Že to podle vás nikdy nemůže fungovat? S malými obměnami určitě ano! Důkazem je sedmadvacetiletá Kristýna a její devětačtyřicetiletá maminka Květa.

Článek

Stejné oblečení naši dvojici rozhodně nezaskočilo, jak obě dámy přiznaly, vkus mají podobný. „Třeba na dovolené se nám známí smáli, že nosíme skoro totéž, jen v jiných barvách. S mamkou chodíme společně nakupovat a sem tam si i něco z šatníku té druhé půjčíme,“ smála se Kristýna. Podobný totiž mají nejen styl, ale i konfekční velikost (bledneme závistí!). Trochu nesvá byla jen Kristýnina maminka Květa, která by prý pózování za své hobby rozhodně neoznačila :-). Slušelo to ale oběma!

Inspirace pánským stylem

Kalhotový kostým funguje vždycky. Chcete-li ho trochu odlehčit a dodat mu mladistvější vzhled, zvolte místo podpatků ocvočkované tenisky a přidejte klobouk. Vyzkoušet můžete i zkrácenou délku kalhot. Pro Květu stylistka vybrala klasičtější podání – s podpatky a jednoduchým doplňkem.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: obě – halenka (Mohito, 699 Kč), sako (Sisley, 2699 Kč), Kristýna – kalhoty (Sisley, 1649 Kč), boty (Aldo, 1199 Kč), klobouk (United Colors of Benetton, 1249 Kč), náramky (Mohito, 249 Kč/ kus), Květa – boty (Aldo, 2999 Kč), kalhoty (Sisley, 1799 Kč), náramek (Mohito, 499 Kč)Foto: Marie Bartošová

Šaty 2x jinak

Jemné, bledě růžové šaty padly oběma modelkám jako ulité. Květa si je vyzkoušela s bílým sáčkem, pro Kristýnu stylistka vybrala rozpínací svetřík. Určitě to ale neznamená, že by si je dámy nemohly prohodit. Mladší ročníky se jen mohou více „obout“ do doplňků a zvolit třeba odvážnější punčocháče.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: obě – šaty (Mohito, 1499 Kč), boty (H&M, 999 Kč), Kristýna – svetřík (Mohito, 749 Kč), punčocháče (H&M, 299 Kč), pásek (Mohito, 299 Kč), Květa – sako (Mohito, 1499 Kč), punčocháče (Baťa, 99 Kč), kabelka (Marks & Spencer, 999 Kč), náramek (H&M, 399 Kč)Foto: Marie Bartošová

Pouzdrová sukně s potiskem

Univerzálním kouskem, který vypadá vždycky skvěle, je také pouzdrová sukně. Stylistka Iva sáhla po té s potiskem a doplnila ji svetříkem. Zatímco Kristýna „vyfasovala“ masivní náhrdelník podle posledních trendů a velké psaníčko, Květa se oblékla do černého sáčka.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: obě – sukně s potiskem (Marks & Spencer, 849 Kč), svetr (Lindex, 499 Kč), punčocháče (Marks & Spencer. 349 Kč/ 3 kusy), boty (F&F, 449 Kč), Kristýna – náhrdelník (Lindex, 799 Kč), psaníčko (Mohito, 1399 Kč), Květa – sako (Marks & Spencer, 1199 Kč), náhrdelník (Mohito, 249 Kč)Foto: Marie Bartošová

Černobílá tunika

Odlišně stylistka pojala i černobílou tuniku s límečkem. Kristýna si ji ozkoušela s legínami, bundičkou a „drsňáckými“ náramky. Pro její maminku potom zvolila variantu se svetříkem, zdobeným perličkami a legíny vyměnila za kalhoty.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: obě tunika (Mohito, 749 Kč), Kristýna – legíny (H&M, 1229 Kč), náramky (Reserved, 99 Kč/kus), psaníčko (Lindex, 399 Kč), bunda Lindex, 1299 Kč), boty (Aldo, 2499 Kč), Květa – kalhoty (F&F, 649 Kč), svetřík (Mohito, 999 Kč), náramek (Mohito, 249 Kč), boty (H&M, 899 Kč)Foto: Marie Bartošová

Vínové džíny

Zástupkyním dvou generací slušely i vínové džíny s přepásaným kabátkem. Mladší Kristýna pod ním měla černou košili s motýlky, její maminka poloprůsvitnou světlou košili. Rozdílné měly i obutí, podělily se o balerínky a kotníčkové boty.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: obě – džíny (Reserved, 999 Kč), kabátek (H&M, 1299 Kč), Kristýna – košile (Marks & Spencer, 899 Kč), balerínky (Lindex, Missoni, 999 Kč), pásek (Mohito, 299 Kč), náhrdelník (H&M, 399 Kč), náramek (H&M, info o ceně v obchodě), Květa – halenka (Marks & Spencer, 649 Kč), boty (H&M, 899 Kč), kabelka (Mohito, 699 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Šátek ProŽeny.cz by Jakub Polanka dostaly obě odvážné modelkyFoto: Marie Bartošová

Který styling u vás zabodoval nejvíce? Půjčujete si oblečení se svou maminkou/dcerou? Napište nám!

Styling: Ivana Pražáková

Vizáž: Pavlína Ježová (MA-DA Makeup Network)

Reklama

Načítám