Hlavní obsah

Mějte nehty jako celebrita

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

P.Shine je technika leštění nehtůFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

K celkovému dojmu se počítají i vaše nehty. Tak proč je nemít nádherně lesklé a zkrášlené aktuálními trendy barvami? Technikou P. Shine dosáhnete požadovaného lesku a není divu, že si ji oblíbily i hollywoodské hvězdy. A chcete-li pro nehty barevný kabátek, sáhněte po zimním trendy odstínu.

Článek

Vhodná úprava nehtů pro ženy i muže

Původem japonská péče P. Shine je vhodná pro většinu nehtových skupin - roztřepené, lámavé i nerostoucí nehty. Principem této techniky je leštění nehtů a celá kúra podporuje prokrvení a zdravý růst nehtů. Musí se pravidelně do 14 dnů obnovovat. Hlavními složkami P. Shinu je včelí pyl a křemičitá hlinka, které se nanášejí na nehet speciální leštičkou a zalešťují se. Na nehtu se vytvoří ochranná vrstva, která nehet vyživuje. Rozdíl je viditelný ihned po první aplikaci, nehet získá velmi vysoký lesk.

Krása nehtů propojená s charitou

A jak je to s vhodnými laky na takto upravené drápky? Velmi elegantní jsou barvy v tělových odstínech. Na trh s novou  kolekcí Empowered přichází například značka Jessica, která navíc podporuje boj proti rakovině prsu. Výtěžek z prodeje této kolekce je věnován na podporu výzkumu léčby této zákeřné nemoci.

Kolekce obsahuje šest nových inspirujících odstínů růžové, které symbolizují následující odstíny č. 495 hrdinství, 496 odvaha, 497 naděje, 498 vytrvalost, 499 oddech, 500 víra. Názvy laků vzdávají hold obdivuhodným ženám, které s rakovinou prsu bojují.

Foto: Heart of Europe

Letos na podzim letí tmavé odstíny lakůFoto: Heart of Europe

Jaké odstíny jsou trendy pro letošní zimu?

Podzimní kolekce laků Goddess je inspirována strhující přírodou a přirozenou vyrovnaností. Vyzkoušet můžete ze šesti odstínů barev s luxusními metalickými odlesky a s nádechy kávové, kakaové anebo podzimních rudnoucích listů javorů. Jednotlivé laky mají svá jména, podzim vám tak může zpříjemnit temně rudá ,,Afroditina vášeň", jemně hnědé „Mystické tajemství", rudohnědá „Božská žena", vášnivě třpytivý „Fascinující gladiátor", jemně temný „Řecký dotek" anebo třpyt temně fialové „Jmenovala se Venuše".

Odvažte se v zimních měsících a sáhněte po některém sytějším odstínu, možná partnera i překvapíte. Chcete-li zůstat u tělových barev, podívejte se po řadě Empowered, přispějete tak na dobrou věc a dobrých skutků není v prosinci nikdy dost.

Reklama

Související témata:

Načítám