Hlavní obsah

Mějte styl jako hvězdné celebrity

Foto: Isifa

Styl Zuzany Norisové je kreativní mixFoto: Isifa

Reklama

Uvažujete, jak poskládat kousky oblečení, aby vám co nejvíc slušelo? Máte někdy pocit, že mu něco chybí? Nebojte se rozhlédnout kolem a kopírujte, inspirace je všude. Můžete i něco okoukat od celebrit, se kterými se identifikujete.

Článek

O čem nás informuje oblečení hvězd, které na nás útočí z bulváru a televizních obrazovek? Nezvratně nás utvrzuje v tom, že styl spočívá v individualitě. Každé totiž zprostředkovává určité poselství o tom, jaký máte přístup nejen k sobě, ale i k životu.

Hrajte si

Styl Zuzany Norisové ignoruje módu. Hravě kombinuje všechno dohromady, jako když malá holčička obléká panenku. Jste-li stejně krásná jako ona, můžete si to dovolit a muži se za vámi stejně budou otáčet s obdivem. Je to potvrzení toho, že na obalu až tak moc nezáleží. Kreativní mišmaš si ale nemůže dovolit každá. Obléká se tak žena, která je krásná a ví, že nemusí lákat, protože je nepřehlédnutelná.

Co k tomu potřebujete: narvané skříně, třeba oblečením po babičce

Foto: Isifa

Aňa Geislerová dokáže vždy překvapitFoto: Isifa

Předvádějte se

Styl Ani Geislerové je slučovat neslučitelné, je to neuvěřitelný cit pro mix stylů. A nejen to, umí velmi obratně kombinovat drahé kousky s levnými. A vždy a znovu dokáže překvapit. Hodí se pro tu, která chce být originální a umí o své nevšednosti přesvědčit i okolí. Nezapomeňte, že nekonvenčnost není snadná a je k ní potřeba dostatek sebevědomí.

Co k tomu potřebujete: opravdový cit pro harmonii

Foto: Isifa

Halina Pawlowská nosí to, co se jí líbíFoto: Isifa

Šokujte

Styl Haliny Pawlowské je založený na šokujících kontrastech. Zcela ignoruje plnější a objemnější proporce, sází na černou barvu, kterou umí oživit. Hodí se k ní střelené čepičky, miniaturní kabelky, výrazná hravá bižuterie a vysoké podpatky. Na oblečení je vidět, že je kvalitní, „stánkové“ kousky byste těžko hledaly. Tak by se měla oblékat rafinovaná XL-žena.

Co k tomu potřebujete: opravdu kvalitní doplňky, které jsou k nepřehlédnutí

Foto: Isifa

Kateřina Brožová má ráda luxusFoto: Isifa

Dejte zelenou své marnivosti

Styl  Kateřiny Brožové je o luxusu. Jedná se o přehlídku modelů prestižních značek včetně doplňků. Společným jmenovatelem jsou sexy prvky – upnuté modely, hluboké výstřihy, lodičky na vysokém podpatku. To, že máte na sobě čtvrt milionu, ještě neznamená, že jste vkusně a líbivě oblečená. Hodí se k „barbínovskému“ typu žen.

Co k tomu potřebujete: tučné konto a adresy luxusních obchodů

Vzhled řešíme všechny, chceme se cítit dobře, přitažlivě a sexy. Nejdůležitější je cítit se ve vybraném oblečení jistě, sebevědomě. Je to naše volba, tak si za ní stůjme. Při nákupech si nejprve prozkoumejme kvalitu a střih, potom přemýšlejme o možnostech kombinace, teprve potom si model odnesme domů. A smiřme se s faktem, že budeme mít v šatníku nejméně sedmdesát procent garderóby k ničemu. Ale hrátky s módou  život zpestří, obohatí a to stojí za to.

Reklama

Související témata:

Načítám