Hlavní obsah

Mikroplyšové povlečení nejen pro zimomřivce

Foto: Violet Moon

rodinnebaleni.czFoto: Violet Moon

Venku se začíná pomalu ochlazovat, a tak je na čase vytáhnout teplejší oblečení i ložní prádlo. Před zimou vás spolehlivě zachrání mikroplyš.

Článek

Patříte k věčným zimomřivcům a zimu obvykle doslova přetrpíte? Během chladných večerů vás zachrání mikroplyšové povlečení. Jak už sám název napovídá, povrch tohoto hřejivého materiálu nápadně připomíná kožíšky plyšových hraček. Spát v něm je prostě lahoda! Chcete vědět o tomto materiálu více? Pak pokračujte ve čtení!

Foto: Violet Moon

Povlečení mikroplyš SOB – šedáFoto: Violet Moon

Zahřejte se v mikroplyši

Když je venku chladno, hřejivé povlečení z mikroplyše vám udělá dobrou službu. Vyrábí se z jemných umělých vláken, díky kterým zaručuje snadnou údržbu a rychlé schnutí po vyprání. Povlečení z mikroplyše seženete jak v rozmanitých designech, tak i prodloužené nebo francouzské verzi.

Foto: Violet Moon

Povlečení mikroplyš SABINA – lilaFoto: Violet Moon

Bez prostěradla to nepůjde

Aby byl váš hřejivý ložní set kompletní, budete potřebovat vhodné prostěradlo. Ačkoliv v tomto případě je třeba vybírat podle velikosti, můžete zvolit hned ze dvou druhů hřejivých materiálů. Tím prvním jsou froté prostěradla, která není třeba představovat, protože výrobky z froté se nachází v každé domácnosti. Druhou variantou jsou prostěradla mikroplyš, která se díky své hřejivosti hodí na zimní období nejvíce.

Foto: Violet Moon

Povlečení mikroplyš EVA – hnědáFoto: Violet Moon

Kde mikroplyš seženete?

Jestli jste se rozhodli si mikroplyš pořídit domů, určitě vás napadá, kde si jej pořídit. Prodejce s bytovým textilem sice najdete na každém rohu, přesto si ale ověřte, u koho lůžkoviny nakupujete. Vždy je totiž lepší vsadit na odborníka na slovo vzatého. Jedním z osvědčených specializovaných prodejců lůžkovin je on-line obchod RodinneBaleni.cz, kde vás čeká opravdu široká nabídka bytového textilu i doplňků. Pokud byste potřebovali s výběrem jakkoliv poradit, můžete se obrátit za odborný zákaznický servis a zkušení operátoři vám rádi se vším poradí.

Přejeme šťastnou ruku při nakupování.

Reklama

Načítám