Hlavní obsah

Milostný trojúhelník vyřešen?

Foto: SPI International

Bella se musí rozhodnout mezi Jacobem a EdwardemFoto: SPI International

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krasavec Robert Pattinson, mladičká Kirsten Steward a okouzlující Taylor Lautner jsou v koncích – jak vyřešit jejich milostný trojúhelník, který popírá zákony tajemné říše upírů? Možná najdou odpověď už 30. června, kdy kina ovládne třetí pokračování populární Twilight ságy.

Článek

Zatmění – tak se jmenuje v pořadí již třetí díl populární knižní a filmové ságy Twilight, z pera americké spisovatelky Stephenie Meyer. Původně to měl být závěrečný díl zamýšlené trilogie, ovšem s přihlédnutím k rekordním prodejům se Stephenie uvolila napsat ještě další pokračování. Ústředním motivem třetí části, zdá se nekonečného příběhu, je milostný trojúhelník upíra Edwarda, vlkodlaka Jacoba a mladé Belly.

Bella bude muset konečně vyřešit otázku, kterého ze dvou osudových mužů si vybrat. Na jednou stranu zbožňuje Edwarda, který je její vysněnou láskou, na druhé straně vah zase stojí Jacob, nejlepší přítel, z kterého sice není úplně poblázněná, ale který je zase láskou reálnější a lidštější. Obě možnosti s sebou navíc nesou svá rizika. Na pozadí toho všeho se schyluje k velkému boji mezi světy vlkodlaků a upírů, Victorie se chystá na obrovskou pomstu. Dostane zatím nejnapínavější a nejakčnější pokračování slavné série i vás?

Lamač srdcí Pattinson

Do bulvárních časopisů tu a tam prosákne nějaká ta pikantnost ze soukromí mladého herce Roberta Pattinsona, představitele upíra Edwarda. Třeba to, že dává přednost slipům před trenýrkami, že tajně kouří a jeho rodiče to netuší nebo že si na osobní hygienu příliš nepotrpí. V únoru dokonce přiznal, že se schází s kolegyní z Twilight ságy Kristen Steward a že se mu původní sen být modelem nevyplnil proto, že prý vypadá příliš zženštile. Jeho fanynky si ovšem myslí úplně něco jiného. V anketě o nejpřitažlivějšího muže planety roku 2009 vyhrál a s přehledem přeskočil i Johnnyho Deppa! Jak se líbí mladíček vám?

Twilight proti sexu

Ač se může zdát, že se (nejen) americkým dívkám při pohledu na Pattinsona bouří hormony a více pak touží po milostných radovánkách, opak je pravdou. Filmový vztah Edwarda a Belly, který zakazuje hlavním postavám mít sex, jde dobrým příkladem americké mládeži: sexuální zdrženlivost je IN, běžná a moderní...

Žárlivost a napětí vrcholí – ve třetím díle Twilight ságy Zatmění. Nenechte si koncert tajemství a emocí ujít ani vy! V kinech od 30. června.

Reklama

Načítám