Hlavní obsah

Milujte se s jeho penisem

Foto: shutterstock.com

Cesta k orgasmu vede přes násFoto: shutterstock.com

Reklama

2. díl - Nejde to a nejde? Orgasmus chce čas! A techniku, ovšem. S pomocí našich dalších inspirativních poloh ji však brzy objevíte. Budete nadšená z kolotoče, nejlepšího vibračního křesla všech dob i zajímavého propletení! Cesta k orgasmu vede prostě přes nás, přes ProŽeny.cz!

Článek

A jaké že dnes máme pro vás super polohy?

Hlavou dolů

V tváří tvář spojte ruce za partnerovým krkem, vyskočte a nohama ho obejměte okolo pasu. Nechte ho, aby se s vámi spojil, a pak se zakloňte a spusťte ruce dolů. Až se budete opírat o své horní končetiny, muž si vás chytne za boky a zadeček. Nahromadění krve ve vaší hlavě umocní prožitky z milování, tak se nebojte experimentu – popis této polohy zní hrozivěji, než to ve skutečnosti vypadá.

Nůžky

Představte si nástroj pro stříhání – a to 2x. Když do sebe dvoje nůžky zasunete, vznikne zajímavý obrazec. A teď to samé proveďte se svými těly. Při ležení s hlavami na opačnou stranu roztáhněte nohy a propleťte se tak, aby bylo možné pyj snadno zasunout. Poté se uchopte za ruce, abyste si byli oporou při prohýbání v zádech, doporučuje Tracey Cox v knize Supersex. Jako bonus zjistíte, že vás pohyb tření a stálý tlak vyvinutý na klitoris (metoda CAT) přiblíží k hranici spalující vášně.

Nebeská opěrka

Jak nádherný přechod z misionářské polohy! Partner se posadí, natáhne nohy před sebe, pokrčí je v kolenou a posléze se zakloní a opře o ruce. Vy uděláte to samé, ale nohy zaklíníte za týlem muže a maximálně vyzvednete pánev, aby byl přístup penisu co možná nejsnazší.

Foto: shutterstock.com

Naučte ho nové polohyFoto: shutterstock.com

Modlitebna

Jelikož je pochva nejcitlivější ve své přední části, je tato poloha tím pravým, čím se jí dostane nevídaného dráždění. Klečící muž si přizvedne vaše nohy ke svým ramenům, které vám poskytnou oporu. Na posteli zůstane pouze vaše hlava, ramena a lokty, zbytek si bude užívat ve vzduchu. Po vniknutí penisu dochází ke stimulaci pochvy žaludem, takže hostina pro oba může začít!

Kolotoč

Klasickou polohu simulující jízdu na koni lze vylepšit otáčením. Když zvednete nohu, je možné krásně měnit pozice a hledat ono svaté místo – bod G. Otáčejte se s penisem v pochvě stylem pohyb – zastávka, která slouží pro přírazy a „trápení“ partnera. Když budete šikovná, sama si vytvoříte vhodný rytmus. Vaše soukromá sonáta může obsahovat zrychlení, zpomalení, změny hloubky, přírazy, záklony, předklony… a nakonec poklony – od vašeho milence. (Aby ne. Takové živé orgasmické představení z první řady musí nadchnout každého.) Mimochodem, věděli jste, že průměrná doba trvání orgasmu je u českých žen 17–19 vteřin? Dost času na pořádné prokrvení celého těla!

Zakryjte si výhled!

Ve výčtu oblíbených poloh při honbě za óčkem u žen vedou ty, kterými si je partner bere zezadu. Důvodem je mj. i prostor pro fantazii, neboť tím, že na svého milence nevidí, mohou pustit uzdu své představivosti. Vzrušující je i svoboda výrazu, který tak není podroben partnerovu zvídavému oku, čímž se milování stává o trochu chlípnějším.

Jestliže se však přes veškeré snahy nemůžete s orgasmem vyvolaným drážděním pyje potkat, nezoufejte. Biologické faktory nebo psychika si s lidskou sexualitou umí pořádně pohrát. Pak nechtějte to, co nemůžete mít, ale zlepšete současné techniky k vašemu maximálnímu uspokojení. „A o tom to je.“

Reklama

Načítám