Hlavní obsah

Miminko snadno a rychle? Známe recept!

Reklama

Plánujete miminko a už se téměř vidíte, jak vyrážíte se svým vysněným kočárkem mezi ostatní maminky? Právě pro vás máme několik zaručených rad, jak dosáhnout vytouženého cíle.

Článek

Volba stát se rodiči je obrovským krokem pro oba partnery už jen z důvodu, že máte v rukou budoucnost nového člověka. V této chvíli už nemůžete sobecky myslet pouze na sebe, ale především na svého potomka. Neriskujte již na počátku vaší snahy a vyzkoušejte několik ověřených rad.

Plnohodnotná strava je základ

Zkuste věnovat přípravě jídel více času. Uvidíte, že to vaše tělo ocení

Už v dobách temného středověku bylo obžerství, potažmo přejídání, považováno za jeden ze smrtelných hříchů. Dnes se již nemusíte obávat, že skončíte jako kacíř na hranici, ovšem omezit přísun nezdravé stravy, například z řetězců rychlého občerstvení, je správný krok. Vyhněte se rovněž těžkým jídlům a zaměřte svou pozornost na lehkou a pestrou stravu v pravidelnou denní dobu.

Zelená kyselině listové

Kyselinu listovou naleznete především v zelené zelenině

Ptáte se, jaké potraviny se budoucím maminkám doporučují? Odpověď je jednoduchá! Vhodné jsou mléčné výrobky, luštěniny a libové maso obsahující dostatek vápníku důležitého pro tvorbu kostí a jiných orgánů. Stejně tak prospěšné jsou i celozrnné výrobky omezující chudokrevnost. Vrozeným vadám dítěte můžete předejít doplněním kyseliny listové, která se běžně vyskytuje v zelené zelenině.

Sportujte s úsměvem na rtech

Sport je skvělá volba. Věřte, že i vám přiměřená tělesná aktivita vykouzlí úsměv na tváři

Jestli jste například milovnice běhání, není řečeno, že se jej musíte za každou cenu vzdát. Ale platí jednoduché pravidlo. Nenuťte se do ničeho a nepřepínejte své síly. Jestliže se na běh necítíte, zvolte jinou variantu, která vás bude bavit. Vyzkoušet můžete třeba cvičení s balony, jógu nebo pouze procházky v přírodě. Pozor na aktivity, kde hrozí údery či pády.

Musí zvíře pryč?

Nebojte, zvířátka si můžete ponechat v bytě či v domě

Je dobré být spíše opatrný, ale nic se nemá přehánět. Mýty o nutnosti odsunu zvířat z domu, jsou dnes už přežitkem. Důležité je, aby váš domácí mazlíček měl v pořádku veškeré očkování a netrpěl žádnými nebezpečnými parazity.

Osvědčená pomoc z vaší lékárny!

Vyzkoušejte doplněk stravy Fertility Blend pro ženy, který je ve svém segmentu jedničkou na trhu v USA. Jeho účinnost potvrdila rozsáhlá, placebem kontrolovaná klinická studie amerických lékařů Stanfordské univerzity (Stanford University School of the Medicine, USA, 2006).

Fertility Blend pro ženy

Studie se zúčastnilo 93 žen ve věku 24 až 42 let. Ty se neúspěšně pokoušely po dobu 6 až 36 měsíců otěhotnět. Ve skupině čítající 53 žen, které užívaly Fertility Blend pro ženy, otěhotnělo po 3 měsících 14 žen (26 %). Po 6 měsících užívání úspěšně počaly další 3 ženy. Studie tak potvrdila, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí. Dále se prokázalo, že účinně upravuje nežádoucí nepravidelnost menstruačního cyklu, který normalizuje, a proto může být efektivním doplňkovým opatřením především v případech nevysvětlitelné neplodnosti.

Fertility Blend je doplněk stravy obsahující mimo jiné zinek, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, jež přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu.

Protože je snaha o miminko mnohdy psychicky velice náročná, nabízí Fertility Blend pro ženy také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost. Patentově chráněná kombinace látek (L-arginin, izoflavony z extraktu jetele lučního a katechiny z extraktu zeleného čaje) zajišťuje vzácnost a originalitu přípravku. Díky unikátnímu patentovému složení je vhodné jej užívat jako doplněk při hormonální léčbě i v době těhotenství, a to dokonce až do 12. týdne.

Fertility Blend pro ženy zakoupíte ve své lékárně.

Zapojte budoucího tatínka!

Ptáte se, jak by také váš partner mohl přispět k rodinnému štěstí? Na webu: www.fertilityblend.cz je k zakoupení rovněž varianta Fertility Blend pro páry obsahující i balení pro muže s vysokou koncentrací zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi.

Fertility Blend pro páry

Při zakoupení přípravku Fertility Blend pro ženy nebo přípravku Fertility Blend pro páry na stránkách www.fertilityblend.cz zadejte kód FB32 a získáte poštovné zdarma! Platí do 18. 4. 2016.

Pro stálé zákazníky Fertility Blend je rovněž připraven věrnostní program, v jehož rámci můžete získat jeden produkt Fertility Blend zcela zdarma.

Více informací naleznete na www.fertilityblend.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám