Hlavní obsah

Mistr v sexu. Ve 20, 30 nebo 40?

Foto: Thinkstock

Poznejte, co od chlapa v posteli čekat!Foto: Thinkstock

Reklama

Super sex! Která z nás po něm netouží? Která z nás by nechtěla mít něžného, ale zároveň náruživého, vynalézavého, odvážného a také dostatečně výkonného milence? Kde přesně ho najít vám sice neřekneme, ale alespoň vám poradíme, v jakých věkových kategoriích hledat. Jací jsou muži milenci ve 20, 30, 40 a 50 letech? My to víme!

Článek

K vážně dobrému sexu je toho potřeba hodně. Super milenec musí mít nejen dostatek sil a výdrž, ale také takzvané „vlohy na lásku“. Ty jsou částečně každému v jisté míře dány do vínku, ale vliv na ně mají i nabyté zkušenosti. Jednoduše řečeno, dámy, skvělý milenec zkrátka musí mít něco „odmilováno“. Odborníci se totiž shodují, že je lepší vsadit na kvalitu než na kvantitu! A pokud chcete vědět, zda je lepší sex s dvacetiletým mladíkem nebo padesátiletým „profíkem“, čtěte dál!

Foto: Thinkstock

Zajíčci můžou několikrát za noc!Foto: Thinkstock

20 let – Rychlá jízda ve sportovním kabrioletu

V tomto věku jsou muži na vrcholu sil. „Hladina mužského hormonu testosteronu je na vrcholu. A právě testosteron určuje jak potřebu se milovat, tak i výkonnost,“ říká sexuolog Petr Weiss. Ale přesto podle odborníků dvacetiletí mladíci většinou nepatří k těm nejlepším milencům. „Mají sice nejvíc sil a energie za celý život a zvládnou ženu obšťastnit třeba několikrát za noc, ale většinou nevydrží moc dlouho. A také ještě neznají moc technických vychytávek, chybí jim rafinovanost a zkušenosti,“ vysvětluje sexuolog Ondřej Trojan. Sex s dvacetiletým mužem je podle něj taková superrychlá jízda ve sportovním kabrioletu!

Foto: Thinkstock

Ve třiceti už něco umí!Foto: Thinkstock

30 let – Lehce ohraná gramofonová deska

Po dvacátých narozeninách sice mužům začíná hladina testosteronu mírně klesat, ale i ve třiceti mají stále dost a dost sil na milování. S erekcí problém také nebývá. „Ve třiceti má muž stále dost sil a chuti na sex. Navíc už nabral nějaké zkušenosti, takže se již třeba poučil, kde má žena klitoris, a více dbá o její potěšení,“ popisuje Ondřej Trojan. Třicetileté milence přirovnává k již vybalené, ale stále ještě ne moc ohrané a ohmatané gramofonové desce.

40 let – Kvantitu nahrazuje kvalita

Ve čtyřiceti letech sice u mužů dochází k rychlejšímu poklesu testosteronu, tudíž mají v tomto věku na sex chuť nejspíš méně často, dokonce se ojediněle už mohou objevit problémy s erekcí. U čtyřicátníka prostě nečekejte sex třikrát denně, v tomto věku má už i jiné zájmy a miluje se jen tehdy, když na to má chuť. Ale všechny tyto „nedostatky“ umí svým partnerkám více než adekvátně vynahradit! Kvantitu tady zcela jasně nahrazuje kvalita! „Čtyřicátník toho ví o sexu už poměrně hodně, je rafinovanější a je otevřený novým zážitkům. A když by náhodou selhala jeho erekce, najde několik jiných způsobů, aby ženy šílely,“ popisuje Ondřej Trojan.

50 let – Dobře zajetý Rolls-Royce

Je to neuvěřitelné, ale padesátníci jsou prý nejlepší milenci! Sex s nimi je údajně doslova božský! A to i když hladina testosteronu jen a jen klesá. Padesátníci už ale vědí o sexu téměř všechno, nic je nezaskočí, nepřekvapí a na vše si troufnou, protože je dost velká pravděpodobnost, že už to někdy předtím zkusili. „Sex s padesátníky je zkrátka super! Je to dobře zajetý Rolls-Royce, kterým se sice nepovezete třeba tak často, ale bude to za to rozhodně stát, tedy když už bude stát,“ popisuje Ondřej Trojan a s úsměvem dodává, že ví, o čem mluví. Je mu totiž 52 let.

Reklama

Související témata:
Mistr

Načítám