Hlavní obsah

Mladou maminku jsme fotili v prádle. Boudoir jí sluší!

Foto: Mona Martinů

Roli svůdné modelky si vyzkoušela čtenářka DenisaFoto: Mona Martinů

Reklama

Provokativnímu stylu „boudoir" není těžké propadnout. Třeba jindy příliš nenápadné ženy umí proměnit v sexy dámy, ze kterých musí chlapi šílet. Jako se to stalo čtenářce Denise, kterou jsme nafotili!

Článek

Denisa byla jednou ze stovek čtenářek, které se před Vánocemi přihlásily na naši speciální výzvu. Slíbili jsme, že jednu z nich vyfotíme ve stylu „boudoir", tedy ve vší počestnosti, ale maximálně žensky, a navíc v nádherném prádle. Svůj slib jsme dodrželi a vyfotli Věrku, maminku tří capartů z Orlických hor. Rozhodli jsme se ale radost rozdávat dál. A tak se před Valentýnem usmálo štěstí i na další čtenářku, tentokrát z Benešovska...

Foto: Archiv čtenářky

Denisa pochází z Benešovska a společně s partnerem mají ročního synkaFoto: Archiv čtenářky

Denise je 21 let, má ročního synka a s přítelem chodí už čtyři roky. „Jsme oba mladí a musím přiznat, že i díky našemu úžasnému synkovi je náš vztah téměř vysněný,“ svěřila se Denisa, zatímco ji vizážistka líčila. „Přítel samozřejmě ví, že jsem v Praze, protože musí hlídat malého, ale to nevadí. Fotky dostane k Valentýnu i tak jako překvapení," dodala s úsměvem.

Foto: Mona Martinů

V podpatcích do postele? Při boudoiru se to smí!Foto: Mona Martinů

Ona sama už focení v prádle jednou zkoušela, fotoaparát měla tehdy v rukou její sestřenice, a výsledek prý nebyl vůbec špatný (jak Denisa říká, byl to pěkný dárek pro ni i pro partnera). Mají oba rádi romantiku, ale i divokost, a tomu mělo odpovídat také to dnešní boudoirové focení!

Foto: Mona Martinů

Tuhle fotku si dal Denisy přítel na tapetu v mobilu. A nám se také líbí!Foto: Mona Martinů

Po líčení se tedy Denisy ujaly stylistka s fotografkou. Ale pozor, do místností, kde se fotilo, byl ostatním vstup přísně zakázán! „Děkuju, a byla jsi moc šikovná," ozvalo až po pár hodinách při otevírání dveří ateliéru. To když fotografka Mona Denisu chválila za to, že se dokázala naladit na její pokyny a zvládla ukočírovat tělo i pohledy.

Foto: Mona Martinů

Černobílá variaceFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Focení bylo náročné, o to víc si Denisa může výsledek užívatFoto: Mona Martinů

A výsledek? „Přítel byl dost nadšený, jak mi to sluší. Tu černobílou fotku v křesle si dal na pozadí mobilu a samozřejmě se pochlubil pár kamarádům," líčí Denisa reakci přítele. „Mně se focení hrozně líbilo, i když jsem ke konci byla unavená, moc jsem si to užila. Myslela jsem, že se budu stydět, ale díky přátelskému přístupu jsem se nestyděla vůbec. Byl to skvělý zážitek!" sama uzavírá.

Foto: Mona Martinů

Troufly byste si na podobné focení?Foto: Mona Martinů

Foto: Archiv firem

Hledáte svůdné košilky? Vybrali jsme pro vás kousky, které jsou dostupné i ve větších velikostech!Foto: Archiv firem

Co vy na to? Troufly byste si na focení v prádle? Už brzy vybereme z loňských přihlášek další z vás, která si užije focení ve stylu boudoir!

Reklama

Načítám