Hlavní obsah

Mladší a krásnější? Není to sen!

Reklama

Zima pomalu končí a povadlá pleť volá po důkladné regeneraci a osvěžení. Vrásky se zdají být výraznější a je načase s nimi zatočit. Nemusíte však podstupovat drahá a bolestivá invazivní řešení!

Článek

Unikátní neinvazivní facelifting Plasma New Ice 2015 je ideálním řešením pro odstranění vrásek a omlazení pleti, který na náš trh přináší jako jediný v ČR tým Fitrazdva.cz.

Omládněte tím nejpříjemnějším způsobem!

Přístroj využívá střídání Ice a Hot terapie s důrazem na důkladné prohřátí zimou unavené pokožky a obnovu její elasticity, viditelně tak „omládnete“. Je to plně neinvazivní ošetření, žádná bolest, skalpel ani jiné nepříjemnosti. Jen příjemný relaxační zážitek s úžasným výsledkem na závěr.

Jeden z příkladů výsledků ošetření faceliftingem Plasma New Ice 2015

S touto terapií se pleť okamžitě rozzáří a rozjasní, je dokonale vyhlazená, viditelně jsou odstraněny vrásky, strie, akné, pigmentace a jizvy. Kombinace plazmové technologie a vysokofrekvenčního záření navíc zaručuje trvalé výsledky.

Jeden z příkladů výsledků ošetření faceliftingem Plasma New Ice 2015

Garance spokojenosti

Nic neriskujete! Když se účinek neprokáže, bude provedeno druhé ošetření zdarma, nebo vám budou vráceny peníze.

Winter time balíček 4v1

Pro tuto zimu odborníci Fitrazdva.cz navíc vytvořili unikátní kombinaci faceliftingu Plasma New Ice 2015 s dalšími 3 procedurami, které tvoří ideálně vyvážený Winter time balíček 4v1 vzájemně se doplňujících ošetření za mimořádně výhodnou baťovskou cenu 999,- Kč.

Na začátku vás zabalí do skořicového nebo břečťanového zábalu, v němž budete po dobu celé terapie. Posílí se tak její účinky. Následuje reflexní masáž lymfatického systému přes plosky chodidel, která uvolňuje lymfatické cesty, pomůže vyplavit škodliviny z těla, působí proti stárnutí pleti a zmírňuje celulitidu.

Reflexní masáž lymfatického systému přes plosky chodidel

Poté přijde onen očekávaný facelifting Plasma New Ice 2015. Toto ojedinělé ošetření umožňuje dosažení čtyř nejdůležitějších aspektů pro dokonalý vzhled pleti, kterými jsou: pružnost, vyhlazení, hydratace a odstranění odumřelých buněk.

Ošetření faceliftingem Plasma New Ice 2015

Souběžně je prováděna lymfodrenáž celého těla & infasaunová terapie, která redukuje podkožní tuk, zpevňuje tělo, odbourává celulitidu a otoky, udržuje pevnou a pružnou pokožku, detoxikuje organismus a zlepšuje imunitu a celkovou fyzickou kondici.

Lymfodrenáž celého těla & infasaunová terapie

Celý balíček trvá 80 minut a tvoří opravu ojedinělý produkt na trhu neinvazivních ošetření pleti a těla. Můžete jej podstoupit v Praze, Brně či Ostravě. Dárková poukázka, kterou Vám Fitrazdva.czna požádání vystaví, může sloužit jako báječný a originální dárek.

Reklama

Související témata:

Načítám