Hlavní obsah

Móda za hubičku? Vsaďte na doplňky!

Foto: H&M

S různými doplňky bude váš šatník jako novýFoto: H&M

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V naší módní rubrice jste, jak se říká, pečená vařená a fotky s jarními trendy „sjíždíte“ se zasněným výrazem. Moc dobře víte, čím vším byste svou skříň měla (a chtěla) zásobit. Má to ale jeden háček. Na její doplnění nemáte peníze. Jak osvěžit šatník novými kousky, a nepřijít přitom na mizinu? Pořiďte si stylové doplňky! Těchto osm skvostů vylepší vaše (před)loňské modely!

Článek

S výraznými doplňky si můžete s klidným svědomím obléknout džíny a obyčejné triko – nudit zaručeně nebudete. Je na nich skvělé, že za relativně málo peněz uděláte hodně „muziky“. Připravte si nákupní seznam, jde se vybírat!

Letos byste neměla zapomenout na…

Klobouk se širokou krempou

Oproti loňskému roku, kdy byly v kurzu klobouky v pánském stylu „fedora“, se mnohé změnilo. Do popředí se dostal čistě ženský styl a s ním i něžnější pokrývky hlavy. Kdybyste si měla pořídit jen jeden kousek, měl by to být klobouk se širší krempou. Trendy jsou i ty slaměné. Zaručeně si vyberete v Zaře.

Na foto: Asos

Vybarvené retro brýle

Chcete i letos vsadit na nesmrtelné pilotky? A co takhle dát šanci nápaditějším brýlím podobným těm, které se objevily na přehlídce Fendi? Pokud i vám padly do oka plastové vybarvené brýle s nádechem retro stylu, a nemáte na drahou značku finance, vyrazte do obchodu Mango nebo Topshop. Ty mají totiž podobné.

Na foto: vlevo Topshop, vpravo Fendi

Plastové náramky

Považujete plast za jakýsi druhořadý laciný materiál? Letos změníte názor. Široké plastové náramky všech možných barev totiž zaplavily trh. Využijete je hlavně v případě, že ve vašem šatníku převládají neutrální odstíny – náramky vás dokonale rozzáří. A věřte, že je míchání různě barevných kousků povoleno. Kam pro ně? Krásné sety za rozumné ceny objevíte například v H V kurzu je i dřevo.

Na foto: vlevo H, vpravo Mango

Saténový šátek

Také milujete šátky? Pokud přemýšlíte, kterým dalším doplnit váš šatník, myslete na předchozí větu o síle ženskosti a pořiďte si elegantní saténový. Ten přitom nemusíte nosit jen na krku, pokud není příliš dlouhý, můžete si ho uvázat na zápěstí, dát si jej do vlasů nebo jím ozdobit oblíbenou kabelku.

Na foto: Asos

Límečky

Límečky jsou naprosto rozkošné! S roztomilými zvířecími přišla už loni Miuccia Prada, kdy je představila pro značku Miu Miu, momentálně nám do oka padly krajkové. K tomuhle trendu máme ale jednu velkou výtku – je u nás těžko k sehnání! Zbývá si buď zahrát na Sherlocka Holmese a pátrat v zapadlých krámcích, zabrousit na internet, ušít si je nebo si je ušít nechat. Za tu námahu to stojí!

Na foto: Miu Miu

Pestrý pásek

Že vlastníte jen hnědý a černý? Je na čase to napravit! Barevná mánie vrcholí a bez pořádně zářivého pásku se na jaře ani v létě neobejdete. Jestliže si v módě ráda hrajete, klidně se ozdobte rovnou dvěma tenčími pásky různých barev.

Na foto: vlevo Mango, vpravo Topshop

Nepřehlédnutelný prsten

Klasickými stříbrnými kroužky už dávno nikoho neohromíte. Pokud máte ráda výrazné doplňky, nebojte se zvolit prsten, který nikoho nenechá chladným! S ostatními doplňky už potom zacházejte opatrně. A kam pro ně? Určitě nemusíte do drahých klenotnictví, v obchodních řetězcích seženete krásné kousky za pár korun, u kterých vám nebude líto, že je po nějaké době odložíte.

Na foto: náhrdelník a prsten nahoře Mango, prsten dole Topshop

Vrstvený náhrdelník

Dáváte přednost jednoduché módě? Vrstvený náhrdelník vám přijde vhod. Jednoduše jím totiž dodáte styl klasickým šatům nebo jinak nudné halence. Z barev se můžete spolehnout na korálovou až zářivě oranžovou nebo tyrkysovou.

Tak co vy na ně? Líbí? Pak je možné, že se spolu potkáme u regálku s doplňky!

Reklama

Související témata:

Načítám