Hlavní obsah

Modelky XXL: Jsou sexy?

Foto: rottenfresh.com

Modelky jsou vychrtlé, nebo oplácané...Foto: rottenfresh.com

Reklama

Modelky rozměrů XXL. Všichni teď předstírají, že jsou z nich na větvi. A hlavně, je to teď nová móda a taky je to „politicky korektní“ obdivovat někoho, kdo se vyjedl do prostorově výraznějších rozměrů.

Článek

Aby nedošlo k mýlce. Vůbec nejsem zastáncem anorektických koster potažených kůží, a když vidím, jak po mole šourají tím, co připomíná tyčky do čínských nudlí (ony tomu teda říkají nohy), a tam, kde má normální žena ňadra, ony mají dvě minilentilky, je mi mdlo. Ne opravdu nejsem obdivovatel téhle parodie na ženu, kterou nám vnutili gay návrháři, kteří zcela pochopitelně obdivují spíše chlapecká těla a s prsy č. 3 si jaksi neví rady. A navíc jsou ještě lakotní, neb při šití hadrů na vyhublá tělíčka samozřejmě spotřebují méně materiálu než na pořádný „kus baby“.

Obezita je nemoc!

Jenže! Opět je mi jako ideál krásy vnucováno nezdravé tělo. A média mě nutí, abych těmto vlnícím se tukovým polštářům tleskal a obdivně nad nimi vykřikoval: Konečně krásné ženy. Jenže sorry, já si to nemyslím. A připadá mi to jako všeobecné spiknutí proti zdravému rozumu. Obezita je nemoc. A nadváha a vlnící se špeky nejsou sexy. O tom mě nepřesvědčí ani tyhle modelky, které mají sice krásně namalované obličeje, a pan fotograf si hezky pohrál se světlem, aby jejich ksichtíky vypadaly co nejlichotivěji, a stejně tak i retušér odvedl dílo vskutku mistrovské.

Foto: Google, V Magazine

Z extrému do extrému?Foto: Google, V Magazine

Pokud se nejedná o vážně nemocné lidi, kterým nedovolí zhubnout jejich nemoc či postižení (a toto zdůrazňuji, až mi zase někdo bude nadávat, že jsem necitlivý, neb ona osoba má potíže se štítnou žlázou, zlobí ji hormony nebo se jí špatně cvičí v posilovně, protože je invalidní - zdůrazňuji - těchto osob se to NETÝKÁ!), pak trvám na tom, že tloušťka je výsledkem lenosti, nezřízeného obžerství a krajní nechuti k pohybu. Tedy je to něco, co je v naší plné kompetenci to ovlivnit a něco s tím udělat. Ideálně se přestat cpát jako somálský zájezd na exkurzi v cukrárně.

Chci normální ženy!

Já říkám, že každý extrém je špatně. Takže rozhodně netleskám chodícím kostlivcům, ale ani boubelím, kterým se derou tukové polštáře z gumy plavek napnuté k prasknutí přes něco, nač by byli právem pyšní u Michellinu. A když se začnete zaklínat nějakými šílenými hesly jako šaman v poušti, když vesnici dojde voda, a hádat se se mnou, že dámy na fotkách nejsou tlusté, tak si přečtěte definici kategorií BMI. A já si troufám tvrdit, že všechny z nich spadají minimálně do kolonky nadváha (místy tedy spíš silná nadváha).

Takže se ptám: Dočkám se někdy na módních fotkách žen s normálními zdravými těly? Když už jsem je někde viděl, nebylo to v módním, leč v striktně pánském magazínu, který se prodává až od 18 let.

A proto i nadále budu dávat před módními plátky přednost těmto obrázkovým časopisům pro dospělé chlapce s minimem textu, avšak s o to výmluvnějšími obrázky.

A co si myslíte vy? Souhlasíte s naším Pavlem, že baculaté modelky jsou jen dalším extrémem, který na molo rozhodně nepatří? Co říkáte na to, že ženy jsou tlusté, protože jsou prostě líné (přitom chlapi jsou dokonalí, že)?! Neměli by si muži nejdříve zamést před svým prahem, než si začnou otevřeně střílet z plnoštíhlých modelek? Zapojte se do diskuse pod článkem!

Reklama

Související témata:

Načítám