Hlavní obsah

Moderní doplněk, ve kterém oslníte!

Foto: soxit.cz

Originální ponožky českých designérů v luxusním baleníFoto: soxit.cz

Staňte se úspěšnými v neobyčejných ponožkách. Blíží se jaro a už se těšíte na to, jak odhodíte zimní obuv a oblečení a vyjdete vstříc novým trendům? Nezapomeňte ani na ponožky. Ty od značky SOXIT si zamilujete!

Článek

Možná si řeknete, že nejsou důležité a je zbytečné jim věnovat pozornost. Omyl! Právě ponožky bývají častým faux pas ve společnosti a ještě dlouho potom je takový zážitek obsahem mnoha rozhovorů. Pokud se nechcete na jaře stát objektem podobných rozhovorů vy, tak si stačí vybrat ponožky, které si můžete nasoukat třeba i do lodiček nebo pánové do bot k luxusnímu obleku, a získáte si pozornost pouze v dobrém slova smyslu.

Foto: soxit.cz

Ponožky značky SOXIT se hodí k obleku, ale i džínámFoto: soxit.cz

Jaké ponožky tedy letí?

Co nejvíc barevné, s úchvatnými vzory českých designérů a od českého výrobce značky SOXIT. Kvalitní díky 80 procentům česané bavlny a výjimečné k džínám i k oblekům. A aby jejich výjimečnost byla ještě víc podtržena, tak je každý pár vložený do luxusní krabičky. Tím se vám nabízí možnost využít ponožky i jako originální dárek jen za 200 Kč. Ty svoje oblíbené si bez pochyb najdou ženy i muži. A je jedno, jestli pro příležitost sportování, volného času, na doma, do školy, zaměstnání či na důležitou obchodní schůzku, společenskou akci, pracovní pohovor nebo na rande. Na každou příležitost existují ty pravé.

Foto: soxit.cz

Ponožky dámské Srdíčka – 199 Kč – www.soxit.czFoto: soxit.cz

A čím jsou ještě tak výjimečné?

Jsou produktem bohaté fantazie, kvality a skvělých nápadů. Již na první pohled vyvolávají určitý pocit svobody, dobré nálady a vedou vás do úspěšného cíle. Dokážou vykouzlit úsměv na tváři nejednomu mrzoutovi a podpořit pozitivní atmosféru. Mnohé o vás i napovědí, a to nejen to, že máte skvělý vkus a umíte si vždy dobře vybrat. Ale také hovoří o tom, že umíte věci správně zkombinovat, nebojíte se výzev a originality a jste někdo, komu se dá věřit. A stručně řečeno jste výjimečné a pánové výjimeční. Jeden den můžete být za dokonalou elegantní dámu, pánové za skvělého obchodníka a další z vás může být rozkošná školačka nebo vášnivý sportovec.

Foto: soxit.cz

Ponožky SOXIT jsou stylové doplňky pro každou příležitostFoto: soxit.cz

Můžete zůstat věrné bílému nebo černému páru, ale když takové obyčejné ponožky vykouknou z vašich lodiček nebo u pánů z bot ladících k obleku, tak veškerý skvělý dojem z vašeho outfitu bude v momentě zapomenutý.

Ponožky jsou totiž důležitým módním doplňkem jako třeba šátek nebo kabelka. Možná máte obavy z toho, jít do barev a vzorů, aby z toho nevzniklo něco nevkusného. Ale právě barevné a vzorované ponožky dokážou oživit celkový outfit a sloužit jako třešnička na dortu.

Foto: soxit.cz

Jsou krásným dárkem ke všem příležitostem a v e-shopu www.SOXIT.cz si určitě vyberete ty pravéFoto: soxit.cz

Načítám