Hlavní obsah

Moderní sedačky přežijí každou nehodu!

Reklama

Z nábytku se prý stalo spotřební zboží, které nic nevydrží! Výjimkou jsou krásné a odolné sedačky z nabídky společnosti OKAY. Ty jsou vybaveny speciálními povrchy, které snesou i hrubší zacházení.

Článek

Moderní a extrémně odolné sedačky využijí zejména rodiny s malými dětmi, protože jejich speciální materiály odolají řádění vašich ratolestí. Látky pokreslené fixy nebo polité vínem zanechaným na konferenčním stolku usnadní váš každodenní život.

Vylitá káva nebo červené víno? Žádný problém!

Sedací souprava Flip se nelekne žádné rozlité tekutiny. Je potažena látkou Ekwador, která je velmi příjemná na omak. Vyniká svou voděodolností. Pokud na sedačku vylijete jakoukoli tekutinu, vytvoří se na povrchu velké kapky, které snadno setřete suchým hadříkem. Sedačku tak uchráníte před vsáknutím tekutiny do materiálu. Nezničí ji ani nešťastné polití červeným vínem. Samozřejmě že ochranná látka není určena ke každodennímu máčení a nejrůznějšímu testování.

Designér Jakub Šrom ze společnosti OKAY doplňuje: „Výhodou látky Ekwador je její barevná stálost a odolnost proti oděru. Přitom je ale příjemná na dotyk a její struktura je momentálně velmi trendy. Hlavní je ale odolnost proti vsáknutí tekutin.“

Jak se zbavit počmáraných míst na sedačce?

Sedačka Jopp přináší moderní pohled na úklid domova. Syntetická kůže Vienna, kterou je sedačka potažena, je unikátní v tom, že její povrch jde vygumovat i od čar fixem. Pokud se vám nebo vašim dětem stane nehoda, nemusíte zoufat ani shánět čistírnu. Stačí, když budete mít při ruce klasickou měkkou školní gumu. Jednoduchými krouživými pohyby vyčistíte znečištěné místo. Následně kůži ošetříte mýdlovou vodu, abyste dosáhli neutrálního pH, a máte hotovo. Mazanec od fixu nebo obrázek vašeho dítěte je rázem pryč.

„Sedačka samozřejmě není malířské plátno, po kterém je možné kreslit denně,“ dodává nám k tomu Jakub Šrom.

Sedačku Split nezničíte pastelkou ani tekutinou

Sedací souprava Split odolá malířskému géniu vašich dětí. Polštářky jsou potaženy látkou Maroko, která na omak působí jako semiš. Tato látka je velmi vhodná pro rodiny s dětmi a má velice podobné vlastnosti jako kůže Vienna. Znečištěná místa stačí navlhčit hadrem, který na ni na chvíli položíte. Poté krouživými pohyby a mírným tlakem odstraníte jakýkoli obrázek nakreslený pastelkou. Další výhodou této sedačky je unikátní struktura potahu, která brání pronikání tekutin do vnitřních částí. Ty se tak nepoškodí.

„Látka Maroko je vytvořena tak, aby do její struktury nepronikla ani kapka žádné tekutiny. Odolá i pokreslení pastelkami. Bez problému si zachová svoji barvu a je odolná proti odření.“ vysvětluje designér společnosti OKAY Jakub Šrom.

Reklama

Související témata:

Načítám