Hlavní obsah

Móda: Tohle se bude nosit v roce 2010!

Foto: conpro.cz

Připravte se na jaro už teďFoto: conpro.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Móda stále inspiruje! Přestože podzim není zdaleka u konce a zima je ještě před námi, už teď se můžete těšit na to, co se bude nosit na jaře! Představujeme vám trendy, které budou rozhodně in!

Článek

Jaká barva bude dominantní pro následující sezonu? Budou se nosit krátké či dlouhé sukně? A co kalhoty? Přetrvá vliv 80. let? To vše a mnohem víc prozradila super dynamická módní přehlídka firmy F, která se konala v Průmyslovém paláci v Praze. Úplně poprvé zde představila i dceřinou značku F Blue, jejíž kolekce se orientuje výhradně na volný čas.

K vidění byly i různé doplňky jako např. klobouky, brýle, šátky, prostě vše co k jarní, ale hlavně letní módě patří. Vše jsme pro vás zaznamenali v našem videu. Podívejte se, co by nemělo chybět ve vašem šatníku, až uložíte roláky a svetry k jarnímu spánku.

Nová kolekce na jaro – léto 2010 naprosto boří předsudky o levné módě. Nižší cena zde opravdu není na úkor kvality, použitém materiálu či střihu.

A jaké kousky si nenechají ujít celebrity našeho showbyznysu?

Reklama

Související témata:

Načítám