Hlavní obsah

Módní outfity podle počasí: Co tento týden na sebe?

Foto: Profimedia

Kožíšky, chlupaté vesty a kabátky jsou hitem letošního jaraFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vítejte v naší nové rubrice! Každé pondělí vám budeme pravidelně servírovat naše tipy, jak se stylově obléknout podle předpovědi počasí na celý týden. A dneškem začínáme.

Článek

Každé ráno před šatní skříní tytéž otázky: „Jak se mám dnes obléknout? Jaké bude počasí?" Nevíme, jestli do této skupiny patříte vy, ale my rozhodně ano.

A tak jsme se rozhodli, že vytvoříme malý oblékací manuál pro každý týden podle předpovědi. Je nám jasné, že ne vždy se předpovědi počasí dá věřit, a tak je také třeba naše doporučení brát s malou rezervou, ale doufáme, že si u nás vyberete stejně, jako jsme si vybrali při přípravě my.

Tento týden bude typické jarní počasí, kdy slunečnou, místy zataženou oblohu čas od času vystřídá lehký déšť. Proto je čas na vrstvení různých materiálů, lehkých kabátků a bund. Přejeme příjemnou inspiraci!

Šik v klobouku

Foto: archiv firem

Lehkým dlouhým kabátkem v jarním počasí nemáte co zkazit. Kombinujte s kloboukem a cross body kabelkouFoto: archiv firem

Už to chce sukni

Foto: archiv firem

Parka se nemusí nutně nosit pouze k džínám. Kombinovat se dá i s koženou sukní a converskami. Dokonalý jarní look!Foto: archiv firem

Pro chladnější rána

Foto: archiv firem

Vesta je na jarní počasí příjemnou změnou. Oblečte si pod ni huňatý overzised svetr. Zahřeje vás a budete trendy!Foto: archiv firem

Tak co, líbí se vám naše tipy?

Reklama

Související témata:

Načítám