Hlavní obsah

Módní vychytávky pro každou postavu

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Jste-li nižšího vzrůstu, volte vysoký podpatekFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Necítíte se ve svém oblečení dobře? Máte pocit, že vaše figura neladí s módními outfity? Nezoufejte! S našimi triky zakryjete drobné nedostatky a vyzdvihnete přednosti, které máte! A paní dokonalá bude na světě...

Článek

Co je malé, to je hezké

Měříte méně než 160 cm? Super! Mnoho mužů přitahují malé ženy. Jsou roztomilé a sexy. svou postavu zvýrazníte v minisukních, kozačkách či lodičkách na vysokém podpatku, nejlépe se špičatou špičkou. Volte rafinovaně navrstvené oblečení a využijte kaskádovitých délek a barevných kontrastů. Zaujměte výraznými detaily. Prodloužené řetězy a visací náušnice zároveň opticky prodlouží postavu. Výstřihy upoutají pozornost k dekoltu. Malým ženám sluší sportovně ležérní styl.

Co nesmí chybět: vysoké podpatky, minisukně sportovní i elegantní, šortky, kalhoty v délce nad kolena, krátká bolerka, výrazné doplňky - řetízky, šňůrky korálků, dlouhé náušnice, výrazné náramky, kabelky.

Prsa na dlani

Trápí vás, že máte malá ňadra? Nedělejte si vrásky. I malé poprsí je kouzelné a sexy. Stačí několik rafinovaných triků a prsa se opticky zvětší. I bez plastické chirurgie. Noste push-up podprsenky. Pod všechno! S průsvitnými ramínky se hodí i pod večerní šaty či krajkové živůtky. Pomůže vám řasení, výrazné šperky i veselé barvy. I ženám s malými ňadry sluší šaty na ramínka nebo korzety. Bolerko z kožešiny nebo peří zase dodá prsům na objemu. A když chcete svůj výstřih zakrýt, použijte pléd či šálu. Důležité je výrazné líčení dodávající ženskost.

Co nesmí chybět: push-up různých stylů, topy s řasením, krajkové živůtky se zvýšeným pasem a mašlí, fiží, trička s výraznými potisky, nápadný dekor na prsou, bundičky, vestičky, šály, plédy, peleríny, bohaté doplňky.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vyzdvihněte své přednosti a docílíte úspěchuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Bujné vnady

Buďte pyšná na své vnady a rozhodně je neschovávejte. Velké poprsí je znakem ženskosti. Odhalte dekolt a decentně na něj upozorněte. Noste ovinovací tuniky (podvážou prsa a zvýrazní pas), korzety, kabátky kimonového typu, elastické topy, výstřihy do V a podprsenky s kosticovou výztuží.

Co nesmí chybět: strečové korzety, vyšívané živůtky, topy z pružných materiálů, zavinovací halenky a kabátky, podprsenky s kosticemi, jemné řetízky a náhrdelníky, výrazné náušnice a prsteny, minikabelky.

Mateřské boky

Dokonalou postavu má málokdo. Široké boky zeštíhlí šikmo střižené sukně, kalhoty s dekorem na jedné straně, tmavší barvy. Zvýrazněte pas, odhalte dekolt a noste originální doplňky. S širšími boky se často snoubí i široká lýtka. Noste proto strečové natahovací kozačky a vyšší jehlové podpatky, které nohy prodlouží. Černá zeštíhluje a třeba korzet v kombinaci s dlouhou sukní do zvonu vaše boky zúží.

Co nesmí chybět: černý kostým - sako v prodloužené délce projmuté v pase a jednoduché kalhoty obepínající boty, topy a trika s výstřihem, výrazné detaily, džíny rovného střihu, od kolen mohou být mírně rozšířené, černé korzety.

Vosí pas je předsudek

Máte širší pas? Zamaskujte ho vrstveným oblečením a zajímavými detaily. Zkombinujte kratší vestičku nebo blejzr s vypasovanou halenkou. Noste džíny se sníženým pasem, klidně i s páskem. Výrazné šperky, šála a šik boty vám dodají šmrnc. Široké pásky opticky zeštíhlují. Košile vypasovaná pod prsa zvýrazní ženskou linii. Sluší dlouhé korzetové šaty a jednoduché živůtky v jasných barvách.

Co nesmí chybět: korzetové šaty, jednoduché živůtky, minišaty na zapínaní ke kalhotám, bokové džíny, blejzry, krátké vestičky, široké pásky, vysoké boty.

Milé dámy, zaměřte se na své přednosti a zapomeňte na domnělé nedostatky! Zkuste být svá a spokojená sama ze sebou. Na každé z vás je něco krásného, jedinečného a přitažlivého, jen je třeba si to uvědomit a dát své individualitě šanci.

Reklama

Související témata:

Načítám