Hlavní obsah

Moje první trojka

Foto: shutterstock.com

Našli jsme si sympatickou kamarádkuFoto: shutterstock.com

Reklama

Slovní spojení „první láska“ v nás obvykle vyvolá vzpomínky na něco jedinečného, něco se zkrátka stalo poprvé a víckrát už to poprvé nebude. Zrovna tak to funguje u mě, když si vzpomenu na svou první trojku.

Článek

Od chvíle, kdy jsme se s mým nynějším přítelem poznali, mi bylo jasné, že tenhle vztah bude jiný než všechny předešlé - minimálně v tom, že se nebudeme bránit různým sexuálním praktikám. To neznamená, že se budeme bezhlavě vrhat do všeho, co se nabízí, nicméně pro začátek jsme chtěli (upozorňuji chtěli, nikoliv chtěl či chtěla) zkusit trojku ve stylu dvě samičky s jedním samečkem.

Cesta k cíli byla snazší, než jsme oba čekali. Přítel nám vytvořil profil na jistém seznamovacím serveru a za dva týdny jsme šli na akci uživatelů s tím, že máme vyhlédnutou sympatickou kamarádku. Malý zádrhel tvořilo garde, které s sebou kamarádka vzala, ale šetrně se ho zbavit naštěstí nebyl problém. Zbavit proto, neboť se mi vůbec nelíbil. Aby se sobě navzájem zalíbili tři lidé, zřejmě není až takový problém jako vznik vzájemných sympatií u dvou párů.

Akce v soukromě pronajaté restauraci se vydařila. Vzhledem k tomu, že se jednalo o moji a přítelovu premiéru, snažila jsem se vnímat každý detail, každou vůni i pocit. Překvapilo mě, jak byli téměř všichni účastníci od začátku uvolnění, spontánní a sympatičtí. Když se začal konzumovat alkohol, spontánnosti samozřejmě přibývalo, a tak mi naše nová kamarádka zajela prsty pod minišaty a začala mě dráždit přímo v restauraci před zraky mnoha jiných. Občas jí pomáhal můj přítel, zatímco ve druhé ruce držel kameru. Nejsem typ člověka, který vždycky dává v sexu první impulz. Ona to udělala za mě a bylo to dobře. Chvíli jsme spolu tančily na parketu a zároveň se svlékaly, hladily a líbaly. Byl to můj první polibek se ženou.

Foto: shutterstock.com

Byl to můj první lesbický polibekFoto: shutterstock.com

Netrvalo dlouho a přesunuli jsme se do přítelova bytu, který se shodou okolností nachází jen pár set metrů od oné restaurace. Všichni jsme se osprchovali a já s kamarádkou jsme se k sobě začaly tulit. Přítel mezitím zapálil svíčky. Začala jsem jí oplácet její péči o mě v restauraci. Nechala jsem se unášet svými pocity a spontánně jsem ji dráždila. Říkala jsem si, jestli ji vůbec dokážu dovést k orgasmu, ale nechtěla jsem se stresovat pochybnostmi, tak jsem ty myšlenky odhodila. Mezitím se k nám připojil můj přítel a začal do mě vnikat zezadu. Nemohla jsem vydržet vzrušení a brzy jsme obě dospěly k slastnému konci a brzy si na své přišel i můj přítel. Po tomto skvělém zážitku jsem byla nabuzená, jako by do mě někdo nalil deset energy drinků. Dovedli jsme se navzájem všichni tři k vrcholu blaha a já tomu všemu nemohla uvěřit.

Domnívám se, že v téměř každém z nás se skrývá sexuální kreativita. Pokud dokážeme akceptovat i tuto skrytou stránku naší osobnosti, o níž jsme dlouhá léta nevěděli nebo raději nechtěli vědět, otevřou se nám nečekané možnosti. Moje první trojka byla opravdu nádherným zážitkem.

Reklama

Načítám