Hlavní obsah

Must-have na léto! Triko, na kterém není vidět pot

Foto: CityZen® s.r.o.

Triko, na kterém není vidět pot Foto: CityZen® s.r.o.

Pocení je v horkých dnech nevyhnutelné a může být velmi nepříjemné, zvlášť pokud se na svršcích objevují nevzhledné skvrny od potu. Řešení je přitom snadné. Česká značka CityZen vymyslela unikátní úpravu bavlny a šije pohodlná trika, na kterých není vidět pot, nešpiní se a snižují tělesný zápach.

Článek

Potit se je nejen přirozené, ale i zdravé. Na druhou stranu, těžko se takovým biologickým pochodem chlubit ve společnosti, proto René Němeček, Martin Burkoň a Pavel Hrstka přišli s přelomovým nápadem: Vyrábět oblečení, na kterém pot nebude vidět a ještě k tomu odolá i špíně.

Unikátní úpravu, která trikům dává tyto vlastnosti, přitom okem ani na omak nepoznáte. Pro výrobu volí prémiovou 100% bavlnu, proto jsou trika velmi příjemná a pohodlná na nošení. Jsou prodyšná, dobře sají a rychle schnou.

Foto: CityZen® s.r.o.

Unikátní úprava bavlny CityZenFoto: CityZen® s.r.o.

Zákazníci jsou chrudimským start-upem CityZen nadšeni a neváhají se podělit o svou zkušenost s ostatními. Nejvíce si oblíbili pánská a dámská basic trika a polokošile. Jednoduchý design z nich totiž dělá všestranné oblečení, které využijete ve volném čase, ale i v elegantním outfitu třeba do práce.

„Trika i polokošile splnila všechna naše očekávání. Manžel i syn si je velmi pochvalují. Nejvíce to, že na nich nejsou vidět stopy potu a velmi rychle schnou. Ať se vám daří, těším se na další výrobky,“ píše Soňa z Libřic.

David z Českých Budějovic, který nejdřív nevěřil, že triko splní to, co CityZen slibuje, byl příjemně překvapen. „Je vážně skvělé, navíc perfektně sedí i větším velikostem,“ pochvaluje si.

Podívejte se, jak trika CityZen fungujíVideo: CityZen® s.r.o.

Novinkou jsou antibakteriální pánské boxerky, se kterými CityZen zazářil na Hithitu, kde na rozjetí jejich výroby vybral během pár dní přes 400 000 korun. Samozřejmě ani na boxerkách nebude vidět pot a budou také odolné vůči zápachu.

Foto: CityZen® s.r.o.

Za značkou CityZen stojí tři přátelé: Martin Burkoň, Pavel Hrstka a René Němeček Foto: CityZen® s.r.o.

CityZen je unikátní nejen ve svém přístupu. Trojice přátel rozjela své podnikání už před třemi lety a velmi si zakládá na lokální výrobě a šetrnosti k přírodě. Trika jsou 100% recyklovatelná a vznikají nejmodernějšími postupy, které šetří vodu, energii a podléhají legislativě EU REACH. Zároveň se ale vyrábí kompletně v České republice.

Není divu, že rok po svém založení získal CityZen cenu Start-up roku, zájem přichází z celé Evropy a značka se může pochlubit obraty v řádech desítek milionů.

Hlavní cíl chrudimského start-upu je ale především to, aby se jejich zákazníci cítili v oblečení CityZen maximálně příjemně, aniž by jim pot či špína narušily plány.

Reklama

Načítám