Hlavní obsah

Muži mužům: Žena v posteli? Takhle uděláte dojem, pánové!

Foto: thinkstock

Je hezké, když muži umějí ukázat, jací budou v posteliFoto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak očarovat ženu a dostat ji na lopatky? Určitě víte, co zabírá právě na vás! Shoduje se to ale s triky mužů? Jestli podlehnete těmto šesti pánským taktikám, tak ano!

Článek

O tom, jestli si budete myslet, že v posteli stojí za to, prý rozhoduje 6 situací. Nebo tak to aspoň uvádí pánský server MadeMan, který radí svým čtenářům, jak se dostat do kalhotek i do srdcí všech žen. Stačí dodržovat šest pravidel a v těch se zlepšovat.

6 mužských strategických kroků

1. Poslouchejte ji. Podělte se s ní u večeře o své jídlo, vyhovte jí, když přijde na sex, čili berte v úvahu veškeré její žádosti! Koupel? Masáž zad? Zhasnutá světla? Všechno vám musí být svaté. Důvod? Pokud jste méně soustředění na sebe, budete k jejím požadavkům vnímavější, popisuje známý server.

Jak to je? Podbízivost sexy není, kompromisy ano.

2. Ukažte, že jste ochotni dát důraz na předehru.Tímto způsobem vysíláte signály, že sex není jen o dráždění pohlavních orgánů. Nikdo nemusí vědět, že nadrženost je vaše druhé jméno. Chvilku strpení, pánové! A nezapomeňte, že víc toho můžete pokazit orálním sexem než samotným pohlavním stykem, takže hrajte na jistotu a zjistěte si, co se jí líbí.

Jak to je? Na mistrně provedený orální sex se vzpomíná léta… Amen.

3. Nechte ji převzít vedení, když bude mít zájem. Některé ženy chtějí muže, který by převzal zodpovědnost za dění v posteli i mimo ni, jiné takové nejsou. Všechny si ale rády aspoň na chvíli vyzkouší, jaké to je, být tou dominantnější. A správný chlap s tím nemá problém.

Jak to je? Nesmí to ale tak zůstat napořád. Pak to celé postrádá kouzlo.

Foto: thinkstock

Opravdový muž umí ženě vyhovětFoto: thinkstock

4. Neptejte se, jednejte. Nepátrejte dopředu po tom, co by a kdyby… „Vadilo by ti, kdybych se teď otočil tak a udělal tohle?“ Ohleduplnost je hezká věc, ovšem nesmí působit dojmem nejistoty a bázlivosti. Ženy chtějí sice citlivého muže, ale rozhodného. Než se tedy příště zeptáte, zda ji můžete políbit, zkuste to beze slov. Nakloňte se a skoro se dotkněte jejích úst. Bude-li chtít, svoje rty na ty vaše přitiskne sama.

Jak to je? Nervozitu za brebentění neschováš. Za muže mluví činy.

5. Prokažte, že umíte zpomalit. Je dobré vědět, kdy strategicky ustoupit. Například, pokud jste našli něco, co funguje, pokud jde o orální sex, nemusíte u toho už zůstat navždy. Zálohujte si informace, pak polibte ženu na břicho a věnujte se jiné oblasti. A zase se vraťte zpět k původní činnosti. Všechno bude ještě lepší než předtím!

Jak to je? Když dotyčný neví, kdy s napínáním přestat, a opakuje starý vtip pořád dokola, může se stát, že přestřelí.

6. Přizpůsobte se. Ženy jsou proměnlivé jako počasí. Jednou to chtějí jemněji, pak mají náladu na divočinu. Dobrý milenec je tak trochu univerzál a popere se se vším. Dneska se budeme mazlit aspoň půl hodiny? Proč ne? Zítra rychlovka ve výtahu? Proč ne?

Jak to je? Každá nálada by se měla využít, to je fakt.

Pánové se celkem trefili, co říkáte? Nebo by měl dobrý milenec vykazovat jiné kvality? Napište nám o tom do diskuse!

Související témata:

Načítám