Hlavní obsah

Myslete sexy!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Myslet sexy vyžaduje určitou snahuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teď nebo nikdy! Změňte své vnímání reality a začněte myslet sexy! V každé z nás je ukrytá žádoucí šelma, tak jí dejte šanci projevit se!

Článek

Myslet sexy? Proboha, jak se to dělá? A jde to vůbec? (Napadne člověka, když se podívá na své zničené vlasy, špatnou pleť, celulitidu a kila navíc.) Dobrá zpráva: Jde (skoro) všechno - do sekce „nemožné" se řadí například touha předělávat muže, ale o tom jindy. Špatná zpráva: Myslet sexy si žádá určitou snahu.

Zbavte mysl plevele!

Protože je sex záležitostí nejen fyzickou, ale i psychickou, je třeba ošálit především mysl. Co stojí za pokus? Zastavte čas a vraťte se do doby, kdy jste se cítila být žádoucí a skvělá, měla jste sama ze sebe dobrý pocit a hlavou vám létaly myšlenky, že můžete dělat cokoliv a kdykoliv - a máte neskutečné možnosti. Že jste tenhle stav nikdy nezažila? Použijte představivost, neb u ní to všechno začíná (ať se připravíte na nový začátek)! Dočasně zapomeňte, že existuje něco jako závist, pokrytectví, povinnosti nebo vztek. Když v ruce budete držet imaginární hůlku, jejíž jedno máchnutí spláchne tyhle negace do prostoru, kde každé ráno vysedává váš přítel nekonečně dlouho, mysl otevřete... pro zítřek.

Víme, jak těžké je představit si chůzi v lodičkách od Manolo Blahnika, když jste je nikdy neviděla ani z dálky, tudíž nevíte, jaký je to pocit, nosit něco tak skvostného. Ještě horší je hrát si na spokojenost, když v nitru křičí skřítek nahlodávač své domněnky o zpackaném životě, dolíčcích na stehnech a roztřepených konečcích vlasů. Vy ale rozhodujete o tom, jestli se budete bát, smát nebo radovat. Rozhodněte se pro žádostivost a skvělý sex (to je ten, po kterém se člověk usmívá).

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nebuďte s někým, kdo vás nepřitahujeFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Víte, po čem toužíte?

Důležité je vědět, co chci a jak co chci. Pokud mám jasno, je cesta k dosažení cíle jednodušší. Praxe: Když toužím po Markovi, ale on mě odmítá (hlupák), z nouze sbalím Pepu, se kterým strávím noc. Jaká byla? Nic moc, protože jsem celou dobu myslela na Marka. Potvrzuje se pravidlo, že nezáleží na tom, co dělám, ale jak to dělám. Jelikož jsem se nedokázala vzdát myšlenky, že milování s Markem by mohlo být lepší (skřítek ví, jak vyvolat pochybnosti), ležím vedle Pepy, který mě vlastně ani nepřitahuje, a vyhledávám únikovou cestu. Člověk se ale trápí do té doby, dokud si to sám dovolí. Takže dost! A zpátky na značky - bez Pepy.

Správný recept

Vzhled se dá změnit návštěvou odborníků a způsob myšlení dostat do pozitivní roviny změnou myšlenek. Když začnete o erotice a sexu přemýšlet jako o výborné záležitosti, která přináší další skvělé věci s ní spojené, máte dobře našlápnuto na větší otevření se. Začnete svět okolo sebe vnímat jinak - více sexy. Stejně jako sebe, neb vy sexy jste, akorát je občas potřeba vám (nám všem) tenhle fakt připomenout...

Související témata:

Načítám