Hlavní obsah

Na dlouho a bezbolestně: Proč si zamilovat IPL 

Foto: Philips.cz

IPL ošetření vysílá ke kořínkům chloupků teplo, které je uspí a způsobí jejich vypadnutíFoto: Philips.cz

Reklama

Domácí IPL ošetření se v poslední době stává v Evropě fenoménem. O co přesně jde?

Článek

Nemusíte chodit nikam do salonu ani přemýšlet, kolik vás to nakonec vlastně bude stát. Během samotného ošetření ani nemusíte zatínat zuby bolestí, ani počítat, kolikrát jste se omylem řízla. Po ošetření nebudete muset zkoumat, jestli vaši pokožku náhodou opět nezdobí zarudnutí, vyrážka nebo zarůstající chloupky. A co je nejlepší, po prvních čtyřech ošetřeních, které budete muset provést vždy ve dvoutýdenním intervalu, se chloupků zbavíte až na dlouhých 8 týdnů.

Všech „pět P“

Žádná jiná metoda odstraňování chloupků nenabízí tolik předností, které ženy obvykle požadují: tedy hlavně bezbolestnost, co nejdelší interval mezi jednotlivými ošetřeními, bezpečnost a možnost odstraňovat chloupky v takovém čase a místě, kdy se jim to zrovna hodí. První tři vlastnosti splňuje i laserové ošetření, za které bývá IPL někdy mylně považováno, ovšem jeho hlavní nevýhodou je fakt, že jej nemůžete provádět doma. A že dopředu nevíte, kolik za odstranění chloupků celkově zaplatíte, protože nedokážete odhadnout, kolik sezení budete potřebovat.

Foto: Philips.cz

Ošetření je zcela bezbolestné a bezpečné, protože bylo vyvinuté ve spolupráci s renomovanými dermatologyFoto: Philips.cz

Sama doma

IPL bylo původně také doménou kosmetických salonů, ale Philips ho po mnohaletém vývoji dovedl do podoby modelu vhodného pro domácí použití a dnes jej používají již více než 3 miliony Evropanek. Nejnovější model Philips Lumea nabízí hned čtyři nástavce pro použití na obličej, nohy a ruce, podpaží a oblast bikin, které celé ošetření zjednodušují a zrychlují. Philips Lumea byla také navržena s pomocí dermatologů, takže je její použití naprosto bezpečné. Samozřejmě je třeba dodržet základní zásady: před prvním ošetřením je potřeba chloupky oholit nebo depilovat, během ošetření nepouštět záblesky dvakrát na jedno místo, neošetřovat podrážděnou nebo spálenou pokožku a vyhnout se znaménkům, pihám, tetování či permanentnímu make-upu.

Foto: Philips.cz

Lumea dnes používají více než 3 miliony žen v celé EvropěFoto: Philips.cz

Jak na věc

Pomocí senzoru SmartSkin snadno nastavíte intenzitu podle odstínu pokožky a pak už jen přejíždíte správným nástavcem po vybrané partii a pouštíte intenzivní pulsní světlo (IPL) ke kořínkům chloupků. Ty vzápětí usnou, vypadnou a do budoucna zpomalí svůj růst, aniž by byla narušena okolní pokožka. Ošetření můžete provádět kdekoliv, protože je naprosto „čisté“ a díky kabelu i bezdrátovému použití Philips Lumea máte široké pole působnosti.

Foto: Philips.cz

Lumea můžete použít jak s kabelem, tak bez něj – v ložnici, koupelně, na terase…Foto: Philips.cz

Pořizovací cena Philips Lumea je sice vyšší – 14 999 Kč –, ale při běžném používání je její životnost až 20 let, takže pokud to rozpočítáte na jednotlivé roky, zaplatíte ročně jen 750 Kč. Navíc ji nyní můžete 90 dní testovat a Philips vám garantuje vrácení peněz, pokud byste nebyla spokojená.

Zajímá vás, jak ošetření pomocí Philips Lumea probíhá? Podívejte se zde.

Foto: Philips.cz

Vyzkoušejte, že Lumea funguje – Philips garantuje vrácení peněz v případě nespokojenostiFoto: Philips.cz

Reklama

Načítám