Hlavní obsah

Na seznamce jsem naletěl zlodějce!

Foto: Thinkstock

Nešlo jí vůbec o seznámení...Foto: Thinkstock

Reklama

Petr chtěl také zkusit štěstí na seznamce. Bohužel neměl dobrou zkušenost a nalétl. Jak to všechno bylo, se dozvíte v jeho příběhu. Máte podobnou zkušenost? Napište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Asi jsem hodně naivní, ale jednou (už je to pár let) jsem naletěl jedné cizince. Byl jsem sám a nedařilo se mi navázat nějaký vztah, a tak jsem to zkusil na seznamce. Vytvořil jsem si profil a zanedlouho mi napsala jedna žena, která na seznamce neměla žádnou fotku, ale to mi ani tak moc nevadilo.

Měla, jak psala, podobné záliby i koníčky, sny i cíle - a to mě mělo trknout. Ale netrklo. Bohužel. Začal jsem si s ní psát. Nejlepší bylo, že bydlela ve stejném městě jako já, takže když za pár týdnů navrhla, že by se se mnou ráda někdy viděla, byl jsem tak nadšen, že jsem si s ní domluvil schůzku hned na další týden.

Domluvili jsme se na jedné restauraci a já se už nemohl dočkat, až ji uvidím. Jenže jsem trochu nedomyslel, že jsem vlastně nikdy neviděl žádnou její fotku, takže jsem nevěděl, jak vypadá. Ale byl jsem si jistý, že určitě bude pěkná, když tak pěkně psala...

Jenže z mojí krasavice se vyklubala tmavá cizinka. Nejdřív mě to hodně zaskočilo, ale potom jsem si řekl proč ne, když se tak hezky chová. Hodiny s ní letěly jako minuty a ona že už musí domů. Řekla, že se jí moc líbím a že se těší na naši další schůzku.

V dobré náladě jsem odešel domů a až tam jsem zjistil, že jsem přišel o peněženku s 3000 korunami. Bylo záhadou, jak mi je mohla vzít, ale kdo jiný by je mohl ukrást? A potom mi došlo, že kolem našeho stolu se nějak dlouho ochomýtali podivní neznámí muži od jiného stolku. Už mi vše bylo jasné.

Chtěl jsem oznámit krádež, ale narazil jsem. Z té seznamky úplně zmizel její profil, byl smazán, takže jsem neměl v ruce žádné důkazy, ani jsem nevěděl, kde bydlí.

Od té doby už seznamkám nevěřím!

A jaké zkušenosti máte se seznamkou vy? Potkaly jste tam svou životní lásku? Věříte lidem, kteří se schovávají za svůj profil? Pojďte nám o tom napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Načítám