Hlavní obsah

Najít chlapa? Přes internet!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Najděte si partnera přes internetFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Už nechci být sama! Chci chlapa! Ale kde ho vzít? A co třeba na internetu? K seznámení na netu se nemusíte nijak připravovat, líčit, vše zvládnete z pohodlí domova. Potřebujete jen počítač a dobrou náladu. Takže pojďme na to!

Článek

Hledejte v teple domova

Stačí mít volný večer, zasednout k počítači a připojit se k internetu. Možností kam kliknout je celá řada - na klasický chat, icq, seznamky, nebo na on-line hry, kdy vám sám počítač náhodně vybere soupeře. To je docela dobrodružné, ne?

Na začátek je dobré si promyslet, koho hledáte. Zda flirt, pobavení nebo vážný vztah. A zkuste si nestavovat nereálný cíl. Říkat si, že hned první večer musím někoho najít, je přinejmenším předčasné. To zklamání nestojí za to.

Seznámení naruby

Když někoho potkáte v baru, většinou vybíráte podle vzhledu. Až poté zjistíte, že je to namyšlený frajer, se kterým jen ztrácíte čas. Na internetu je to naprosto obráceně. Podle toho, jak píše, poznáte leccos, například že máte společné zájmy a humor. Ale jeho písmo a vyjadřování na něj také může prozradit, že stěží vyšel základní školu.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Neúspěchům v baru odzvoniloFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Rande naslepo

Ano, je to tak, našla jste někoho, s kým si rozumíte. Říkáte si, ten je fakt super. A proto vás zcela přirozeně zajímá, jak vypadá. Na posílání fotek už věří málokdo. Jestliže se tedy nemá za co stydět, jistě nabídku rande naslepo přijme nebo ji dokonce sám navrhne.

Zkuste to takhle: Vy navrhněte místo, kde se sejdete. Nejlépe tam, kde to dobře znáte. Je jedno, jestli si dáte sraz „pod ocasem", nebo v restauraci. Vybírejte ale místo, kde je víc lidí, abyste se zcela nepozorovaná ztratila v davu. A přijďte o pár minut později. Okoukněte ho z dálky, pokud nebude stát za nic, rychle se ztraťte.

Ale možná vás mile překvapí, že je sympaťák i na pohled, a nebude vám dělat problém se k němu přihlásit. Vždy se ale nepoštěstí, s tím musíte počítat. Kvůli takovým situacím mu neposkytujte své telefonní číslo, e-mail a hlavně ne adresu. Nebude mít šanci vás později nepříjemně obtěžovat a neustále se ptát, proč jste nepřišla.

Přátelé na síti

Napoprvé to nevyšlo? Nevadí! Berte to tak, že jste se alespoň seznámila s novými lidmi, se kterými je super zábava. A i ti přece mají své přátele a mezi nimi... kdo ví?

Reklama

Související témata:

Načítám