Hlavní obsah

Namixujte si vlastní hudbu a vyhrajte výlet do LA!

Reklama

Každý má nějaký ranní rituál. Něco, co ho zaručeně probere. Může to být dobrá hudba, jejíž blahodárné účinky na lidský organismus jsou nepopiratelné. A co teprve, kdybyste si mohli namixovat svou vlastní ranní muziku?! A dokonce třeba i vyhrát zájezd do Los Angeles?

Článek

Hudba toho dokáže hodně. Může být uklidňující, ale také ryze aktivační. Pokud potřebujete ráno povzbudit, probudit mozek a rozhýbat tělo, je muzika dobrá volba. Jenže každý máme trochu jiný vnitřní rytmus, na každého funguje něco jiného.

Posloucháte ráno rádio, ale málokdy se vám trefí do vkusu? A vlastní cedéčka už máte ohraná? Tak si namixujte svou vlastní skladbu. Nemožné? Nemáte mixážní studio, nejste profesionální hudebník a neumíte to? Nevadí! Probuďte v sobě rytmus s BeBe Dobré ráno a s pomocí DJ Luccy si zkuste vytvořit vlastní originální hudební mix! Ten si můžete jen tak stáhnout a užívat si ráno ve vlastním rytmu, ale navíc se se svým mixem můžete zúčastnit soutěže o zájezd do Los Angeles v hodnotě 250 tisíc korun nebo o 40 iPod Nano.

Jak na to? Na stránkách www.beberytmus.cz si s pomocí speciální soutěžní webové aplikace vytvořte vlastní originální hudební mix. Můžete využít buď připravené, nebo vlastní uploadnuté databáze zvukových stop a samplů. Pak už jen stačí váš mix nahrát do galerie a čekat, zda sklidí úspěch u ostatních posluchačů. Ti totiž svým hlasováním pošlou během osmi kol do velkého finále celkem čtyřicet lidí. Postupující automaticky vyhrávají hudební přehrávač iPod Nano 8 GB, ovšem na jednoho z nich čeká hlavní cena.

Hlavní výhrou je totiž již zmiňovaný zájezd do Los Angeles v hodnotě 250 tisíc s naprosto luxusním programem. Vítěz se může těšit na super prohlídku slavného města filmu a showbusinessu s česky mluvícím průvodcem či na návštěvu Grammy Music Musea, kde jsou k vidění exponáty týkající se nejslavnějších ikon hudebního nebe. Nuda ale nebude ani večer, kdy je na programu zábava v prémiovém hudebním klubu Whisky and GoGo. Součástí zájezdu je ovšem i několik hodin v hudebním studiu, kde natáčela například i slavná Lady GaGa, a možnost masteringu vlastního songu. A jako balzám na duši bude fungovat i poslední perlička zájezdu, a to odpočinek v přírodě v nádherném Joshua Tree National Parku.

Reklama

Související témata:

Načítám