Hlavní obsah

Nechte se hýčkat!

Reklama

Když je nám dvacet let, naše tvář je přirozeně krásná. To, jak bude vypadat v padesáti, závisí pouze na nás. Typ naší pokožky změnit nemůžeme, ale její stav ve velké míře závisí na péči, kterou jí věnujeme. Klíčovým prvkem zářivé pokožky je voda.

Článek

Dehydrataci způsobuje nedostatek tekutin. Typickými důsledky jsou únava a sucho v ústech. Na první pohled můžeme v zrcadle vidět typické příznaky, kterými jsou mdlá, povadlá pleť a kruhy pod očima.

Jak ji tedy účinně chránit? Například pomocí sprchového gelu! Ano, opravdu. Většina spotřebitelů od něho očekává spíše jen mytí než boj proti suché pokožce. Dove je jiný! Představujeme vám novou pokrokovou technologii v segmentu sprchových gelů - NutriumMoisture™.

Jedině nový Dove VisibleCare obsahuje NutriumMoisture™ pro prokazatelně lépe vypadající pokožku, která začíná už ve sprše. To, co nové gely Dove činí tak unikátními, je jejich obsah směsi lipidů a glycerinu, které jsou přirozenou součástí naší kůže. Nové sprchové gely s technologií NutriumMoisture™ ale pleti přirozeným způsobem již ztracené lipidy dodávají a zároveň zabraňují jejich další ztrátě.

Účinnost nové technologie kromě jiného potvrdily i výsledky klinických studií International Academy of Cosmetic Dermatology (IACD).

Reklama

Načítám