Hlavní obsah

Nedovolte stereotypu ovládnout váš vztah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Setkali jsme se s tím všichni. Ve vztahu se začala objevovat nuda a stereotyp. S partnerem se doma míjíte, ráno spěcháte do práce, večer jste unavení a jste rádi, že máte klid.

Článek

Vrchol komunikace je, že posedíte u kávy a proberete sousedy nebo příbuzné. Večer usínáte otočení zády a jste si více a více vzdáleni. Společně stráveného času je méně a méně a partner vám začíná připadat jako cizí člověk. Jak z toho ven? Řešení je překvapivě jednoduché.

Probuďte v něm vášeň!

Mnohé studie prokázaly, že muži reagují velmi silně na vizuální podměty. Překvapte svého partnera a probuďte v něm vášeň, jako když jste se viděli poprvé. A takových poprvé můžete mít tolik, kolik vám fantazie dovolí.

Jeden večer ho můžete překvapit jako elegantní dáma v přiléhavých šatech s hlubokým výstřihem, další večer jako dračice v rudých minišatech, ve kterých byste se styděla vyjít na ulici, a další třeba jako školačka v rozverné sukýnce a bílé košili. Nestačíte se divit, co to udělá s vaším partnerem. Budete se si připadat milovaná a do vztahu se vám vrátí vášeň a fantasie. A nebojte se odvázat, vždyť to děláte jen pro něj.

Okořeňte váš vztah, na Second-hand.cz obohatíte nejen svůj šatník

Každý den jiná, krásná a sexy i za pár desítek korun.

Kde brát stále sexy a dobře padnoucí oblečení? Kupovat stále nové šaty a topy by vyšlo draho. Každý den jiná, krásná a sexy můžete být i za pár desítek korun. Nechte se inspirovat na www.second-hand.cz. Vyberte se na každý den nové minišaty nebo si vyberte rafinovaný top a ukažte mu neodolatelný hluboký výstřih nebo zkuste krátkou sukni a ukažte své nožky. Uvidíte, že z unaveného taťky na gauči u televize bude rázem lamač ženských srdcí, kterého jste doma vždycky chtěla mít, a bude tam jenom pro vás.

Nechte se inspirovat širokou nabídkou na www.second-hand.cz

Největší e-shop se second hand a outlet textilem

Ten vás zaručeně inspiruje. Z více než 35 000 produktů od 9000 značek si snadno poskládáte svůj vlastní styl. Svého partnera můžete stále překvapovat novým sexy oblečení a vaše peněženka to vůbec nepozná. U všech kousků jsou velikosti uváděny také v centimetrech, takže máte jistotu, že ty super obepnuté minišaty vám všude dobře padnou.

Za krásné kousky ve vašem šatníku už nemusíte utrácet tisíce, na Second-hand.cz nakoupíte za pakatel

70% sleva na vše a doprava zdarma!

Zboží jde postupně do stále větší slevy. Ta je nejprve 30 %, po 3 dnech 50 % a nakonec všechno oblečení bez výjimky klesne na slevu 70 %. Přidejte k tomu nejrychlejší a nejlevnější dopravu (55 Kč a při útratě nad 1000 Kč zdarma), sofistikovaný systém rezervací a tisíce nových produktů denně, a už nemusíte nakupovat nikde jinde.

Second hand si oblíbily i mnohé celebrity, hlavně ty s ekologickým cítěním. Nejenže tu objeví nádherné kousky za směšné ceny, ale tím, že oblečení dál nosí, šetří životní prostředí.

Second-hand.cz udělá z vašeho oblékání dobrodružství, vrátí do vašeho vztahu náruživost a ušetří vám desetitisíce.

Související témata:

Načítám