Hlavní obsah

Nej sexy chlapi z nových filmů

Foto: Film Europe

V podání Colina Farrella je i kriminálník romantickým hrdinouFoto: Film Europe

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Raději mladšího, nebo vyzrálejšího? Bojovníka, dobrodruha nebo sexy barmana? Věřte tomu nebo ne, můžete je mít úplně všechny! Charismatických chlapů jsou dnes totiž plná kina. Vybrali jsme ty nej z nových filmů a vytvořili hitparádu testosteronu. Který z nich se líbí vám?

Článek

Tu sexy úsměv do kamery, jinde pevný vyrýsovaný sval nebo mohutné ruce, připravené kdykoli obejmout. K tomu hluboké oči, rozervaná košile, ironická hláška a idol ženských srdcí je na světě. No jo, jenže kterého z těch hrdinů si vybrat? Zveme vás na přehlídku herců-samců z nejnovějších snímků!

Zajíček ze šantánu

Nejpřitažlivějším kocourem ve filmovém muzikálu Varieté s Christinou Aguilerou a Cher je bez debat barman Jack v podání herce Cama Gigandeta. Ten navíc své přednosti a sexappeal ani neschovává! A tak ve scéně, kdy doma opilý flirtuje s Christinou Aguilerou, se objeví zcela nahý, „malého-velkého Jacka“ si přikrývá jen krabicí od kukuřičných lupínků. Už jen kvůli té scéně stojí za to na film Varieté vyrazit. Jako bonus vás čeká pár hodně vtipných scén a chytlavé písničky.

Foto: Falcon

Svede Cam Gigandet Christinu Aguileru?Foto: Falcon

Foto: FalconZamilovaný barman Cam GigandetZáchodový milenec

V naší hitparádě nemůže chybět ani frajer s dětským úsměvem Matt Damon. Zazáří ve filmu Správci osudu, který půjde do kin na začátku března. Je kandidátem do amerického senátu, už už si připravuje na záchodě řeč poraženého, jenže koho tam nepotká? Osudovou lásku! (Ženu, samozřejmě…) Jenže poté ještě narazí na Správce osudu, kteří mu už nalajnovali celý život dopředu – a bez osudové lásky! A tak se Matt snaží celý film vzepřít diktátu a za svou milou bojovat jak nikdo před ním! V uhlazeném saku, rozhalené košili a s výrazem plným odhodlání. Kdyby takoví politici byli i ve skutečnosti…

Foto: Bontonfilm

Matt Damon potká osudovou lásku. Na záchodě.Foto: Bontonfilm

Foto: Bontonfilm

Jejich cesta však nebude jednoducháFoto: Bontonfilm

Nabušený gangster

Chvíli v kožené bundě, jindy ve svetru, který zvýrazňuje jeho vypracované tělo, a nakonec i v rozepnuté letní košili. Na Colina Farrella ve filmu Londýnský gangster je od začátku do konce moc hezký pohled. Navíc kriminálníky, kteří pro svou lásku udělají vše, obdivovaly ženy snad vždycky. Zápletka je jednoduchá: Colina pustí z vězení, on znovu spadne do spárů gangu, pak se ale zamiluje do herečky, chce odejít a… příběh je na světě. Kombinaci krimi a romantiky oceňují kritici i diváci. A Colina my...

Foto: Film Europe

Colin Farrell jako Londýnský gangsterFoto: Film Europe

Hrdina ze skutečného příběhu

James Franco, třicátník s tváří mladíka a nevinnými kudrlinami, ztvárnil hlavní roli ve filmu 127 hodin. Ten byl nominován na Oscara hned několikrát! Do naší hitparády není zařazen proto, že by snad ve filmu předváděl své dokonalé tělo a romantické rty (ty samozřejmě má), ale díky hereckému výkonu a věrohodnosti. Ztvárňuje horolezce Arona Ralstona - vydá se do hor ve státě Utah v USA. Ruka se mu přiskřípne ohromným kamenem a on dlouhých 127 hodin bojuje sám se sebou, s nedostatkem vody i jídla. Přežije. Bez pravé ruky…

Foto: Bontonfilm

James Franco ztvárnil horolezce uvízlého ve skáleFoto: Bontonfilm

Vyzrálý morous

Pětici frajerů doplňuje kdysi vysportovaný a chlapák Harrison Ford. Vyměnil sice laso a maskáče za sako a papíry, ale i přesto mu to pořád sekne! Ve filmu Hezké vstávání se objevil jako moderátor ranní show, kterému se nelíbí snad vůbec nic. Odmítá číst některé zprávy a upoutávky, nesnáší svoji kolegyni i produkční, mává kolem sebe rukama a metá blesky. Diváky přitom baví svými ironickými vzteklými hláškami. Na oddech (a případný vzdech) ideální film.

Foto: Bontonfilm

Harrison Ford v roli protivného moderátora ranní showFoto: Bontonfilm

A kterému z naší pětice dáváte přednost? Nebo nemáte rády ani jednoho z nich? Nominovaly byste tam úplně někoho jiného? Přidejte svůj názor do diskuse pod článkem!

Reklama

Související témata:

Načítám