Hlavní obsah

Nejdrsnější rozchody našich čtenářek. Některým se nechce věřit!

Foto: thinkstock

Rozchod není nikdy příjemný, ale když postrádá slušnost, je to ještě horšíFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozchod vždycky bolí a nikdy není příjemný. A to pro oba jeho aktéry. Ale jsou rozchody, které postrádají veškerou slušnost a úroveň. Tohle zažily naše čtenářky.

Článek

Návod na „správný“ rozchod samozřejmě neexistuje. Jakkoli je to ale těžké, oba partneři by měli zachovat alespoň základy slušného chování. Bohužel rozchody, které za sebou mají naše čtenářky, jsou mimo veškeré hranice lidského chápání.

Pusto prázdno

Obecně platí, že když něco přijde náhle a bez varování, je to velmi nepříjemné. Nečekáte to, nejste na to připraveni. V případě rozchodu to platí dvojnásob. Své o tom ví třiatřicetiletá Helena. Před třemi lety ji zcela nečekaně opustil přítel, s nímž žila. „Odjela jsem na dámský prodloužený víkend, a když jsem se vrátila, byla jsem v šoku. Měla jsem úplně prázdný byt, tedy kromě velké šatní skříně s mým oblečením a kuchyňské linky,“ vzpomíná Helena.

Foto: thinkstock

Opustit přítelkyni, když je na dovolené, a nechat jí jen prázdný byt? To dokáže jen skutečný srabFoto: thinkstock

První, co ji napadlo, byli samozřejmě zloději. „Jenže pak jsem v kuchyni našla vzkaz od mého ex. Stálo na něm ,Promiň, miluju někoho jiného. Vzal jsem si své věci, nezlob se.',“ vypráví Helena. Vybavení bytu bylo skutečně jejího bývalého přítele, ale šlo především o ten způsob. „Takhle se to nedělá, přece bychom se domluvili. Tohle je srabáctví,“ dodává Helena.

Nechutná podpásovka

Ještě horší zkušenost má ale pětadvacetiletá Lenka. To, co provedl její ex, nemá obdoby. „Chodili jsme spolu rok, ale moc nám to už neklapalo. Tak jsem se s ním rozešla, ale normálním slušným způsobem. Ale on odmítnutí vůbec nezvládnul a fakt drsně se mi pomstil,“ říká Lenka.

Začalo to tím, že všem jejich společným známým začaly chodit od jejího ex e-maily o tom, že je Lenka děvka, že se tahá s kdekým a podobně. „Bylo to hnusný, ale brala jsem to celkem s klidem. Nikdo tomu nevěřil. Jenže pak se rozhodl poskytnout důkaz toho, jaká jsem coura. A rozeslal všem hodně erotické fotky, které jsme jednou při sexu spolu nafotili. To byl děs,“ vzpomíná Lenka, která kvůli tomu hodně dlouho nemohla spát. „Měla jsem panickou hrůzu, že to třeba pošle lidem z práce a podobně,“ vypráví Lenka. Nic z toho se naštěstí nestalo, přesto na to nikdy nezapomene.

Foto: thinkstock

Výměně názorů se při rozcházení vyhne málokdo, ale nemělo by to překročit jisté mezeFoto: thinkstock

Romantika na nic

Sandra žila se svým přítelem už skoro čtyři roky a měla pocit, že vše je ideální. Proto, když ji přítel pozval na romantický víkend, těšila se jako malé dítě. „Dokonce mě ve skrytu duše napadlo, jestli mě třeba nechce požádat o ruku. Jenže když jsme dorazili do hotelu, začal být divný. A u večeře při svíčkách mi oznámil, že už se náš vztah nějak přežil, že to není ono, že chce od života něco jiného a bude lepší, když se rozejdeme,“ vypráví Sandra.

V tu chvíli Sandra nevěděla, co říct, jen koukala s otevřenou pusou. „A hlavně jsem nevěděla, jak s ním přežiju následující dva dny v jednom hotelovém pokoji. Co jako budeme dělat,“ dodává Sandra, která nakonec přečkala jednu noc, ale druhý den odjela domů. Pak už sice šlo vše normálně, na všem se slušně dohodli a dnes jsou schopni spolu i jakž takž komunikovat, ale stejně mu tuhle zpackanou romantiku nemůže odpustit.

Zažily jste nějaký nepříjemný rozchod? Zapojte se do diskuse.

Reklama

Načítám