Hlavní obsah

Nejhorší sex podle mužů: Jaký byl?

Foto: Thinkstock

Nejradši byste na to zapomněli?Foto: Thinkstock

Reklama

Nejhorší sex v životě. To je přesně ten, o kterém se dá na rozjetých večírcích vyprávět znovu a znovu. Nebo také ten, na nějž se snažíte raději zapomenout. Jak vzpomínají na své nepovedné a někdy až krkolomné milostné zážitky naši čtenáři? Zeptali jsme se mužů!

Článek

Barvitě popsat svůj nejhorší sexuální zážitek nejlepší kamarádce určitě hravě svede každá žena. Hlavní roli v něm bude patrně hrát pan Měkejš nebo Kašpárek, s nerozlučným parťákem panem Neschopným, jež současně popadla slintavka, kulhavka a hned v úvodu umřeli na nudu. Jak ale proběhl nejhorší sex mužů, kterých jsme se zeptali?

Nepovedená trojka

Mirek (33): „S kamarádem jsme se jednou opili a začali se bavit o sexu. Říkal, že by si jeho přítelkyně ráda užila se dvěma muži. Tak jsem se chrabře nabídl, že se určitě rád přidám, vždycky jsem to chtěl vyzkoušet. Když ale přišlo na věc, nedokázal jsem se ani vzrušit. Přítomnost někoho třetího, navíc chlapa, byla nepřekonatelnou překážkou. Po jejích neúspěšných pokusech o orální sex jsem se sbalil a vytratil se."

Kam s ním?

Jirka (25): „V zimě jsem se na jedné party šíleně opil a dal se do flirtu se stejně starou slečnou. Když jsem odcházel, trvala na tom, že mě vyprovodí. V garážích mě zatáhla do prvních dveří, které viděla. Úplně to tam nevonělo, ale dalo se to přežít. Sáhla mi do kalhot, klekla si a já se opřel... o popelnici... V tu chvíli byl konec. Nandal jsem spodky a utekl jsem."

Foto: Thinkstock

Jestli jste někdy pařili, tak to znáteFoto: Thinkstock

Bobřík mlčení

Pavel (29): „Na firemním večírku jsem se trochu odvázal a dal jsem se do řeči s jednou celkem hezkou a milou kolegyní. Očividně to sexuálně zajiskřilo, a tak jsme za pár minut skončili v nedalekém parku. Když jsem ji však začal osahávat, zjistil jsem, že se pár měsíců neholila. Je to pro mě něco tak strašně asexuálního, že jsem to po pár minutách musel odpískat."

Nejlepší přítel člověka

Karel (42): „Před pěti lety jsem se rozvedl a rozhodl jsem se, že si začnu konečně naplno užívat sexuálního života. Našel jsem si náruživou přítelkyni, se kterou to byla fakt paráda. Jednou jsme si takhle vkleče užívali, když jsem najednou ucítil vlhké šimrání okolo konečníku. Zapomněli jsme jejího labradora zavřít ve vedlejším pokoji, a tak se přidal. Okamžitě byl konec radovánek a dodělali jsme to až jindy.“

Další malé „zvířátko“

Adam (34): „Kdysi jsem měl poměrně fajn sex s holkou, kterou jsem poznal v baru. Na to, co přišlo potom, ale hodně nerad vzpomínám. Našel jsem si totiž v ochlupení malá zvířátka. Nevěděl jsem, co to přesně je, a tak jsem sebral odvahu a zavolal mámě, jestli neví, jak vypadají filcky… Hodně ponižující, dodnes na tenhle sexuální zážitek nerad vzpomínám.“

Není bonbon jako bonbon

Radim (27): „S přítelkyní jsme často a rádi zkoušeli nové věci. Nejhorší bylo, když jsme sáhli po čemkoli mentolovém. Když třeba cucala mentolový bonbon a potom mě začala ústy uspokojovat, vydržel jsem pár vteřin a pak běžel do koupelny pod vodu. Totéž musela udělat přítelkyně, když jsme testovali mentolový lubrikační gel. Už nikdy více.“

Ohnivá jízda na koberci

Patrik (29):„Není to můj příběh, ale skutečně se to stalo mému známému. Byl s kamarády na chatě, sbalil tam slečnu a odvedl si ji do obýváku. Tam si to nespoutaně užili – jenže ouha – krev! ,Tak tys byla ještě panna, jo?' zeptal se kamarád. Nebyla. Když souložili na koberci, kamarád vyklouznul a vsunul ho mezi dívku a koberec. Natrhl si žalud tak, že musel k doktorovi na šití…“

A jak to bylo u vás? Jak vzpomínáte na nejhorší sex svého života? S odstupem času se tomu smějete, nebo jste o tom do teď raději mlčeli? Připojte svůj příběh do diskuse pod článkem!

Reklama

Související témata:

Načítám