Hlavní obsah

Nejlevnější nákupy na internetu? Víme, kde je najdete!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce jsou za dveřmi,  a tak všichni začínáte řešit, kde budete nakupovat dárky. Máme pro vás pár tipů, jak spokojeně a v klidu domova nakoupit, a ještě ušetřit další peníze.

Článek

V poslední době se objevují věrnostní karty a bonusové programy, které vás za nákupy odmění bodíky, zlaťáky a dalšími odměnami. Je to určitě příjemné, ale bohužel si musíte svou odměnu vybrat v podobě zboží nebo dárku opět v tomto programu. To nemusí být vždy to, co zrovna potřebujete. Hodily by se vám spíš ušetřené peníze, se kterými můžete naložit dle své úvahy?

Pak se poohlédněte po takzvaném Cash-back portále. Tento způsob věrnostní odměny nepracuje s body a následnými povinnými odměnami, ale rovnou vyčíslí, kolik peněz budete za nákup získávat zpět. Jakmile nasbíráte alespoň 300 Kč, jednoduše si je necháte převést zpět a můžete je použít na to, co opravdu potřebujete.

Jak je možné, že vám někdo vrací peníze za nákup? Tyto portály jsou zapojené v provizním programu e-shopů, slevových portálů a cestovních kanceláří. Cash-back portál eRabat.cz nabízí navíc možnost výběru pomocí porovnávače zboží. Po roce přichází eRabat také s novým designem, který by měl být uživatelsky velmi jednoduchý a přehledný. Pomocí hlavního menu přeskakujete na hlavní stránky všech kategorií a pohodlně najdete, co hledáte. Najdete zde i slevové portály a od jara již můžete nakupovat se slevou také zájezdy do celého světa.

Jak může vypadat úspora v praxi?

Paní Jana z Prahy 9 nakupuje na www.erabat.cz již víc než rok, a tak jsme ji požádali o názor.

„Loni jsem se na portále Prozeny.cz dočetla o eRabat. Rozhodla jsem se tento způsob nákupů vyzkoušet, a byla jsem moc spokojená. Nemusela jsem měnit své zvyky, nakupovala a platila jsem přímo v e-shopech, a navíc jsem dost ušetřila. V několika obchodech čerpám věrnostní body a slevy, a navíc ještě dostávám slevy od eRabat.cz. V průběhu roku jsme si pořídili pojištění auta i domácnosti, pravidelně nakupujeme v Mall.cz, Parfémy.cz, Baťa a na slevových portálech. Letos jsme využili i nákup dovolené a k last minute jsme dostali ještě další slevu 2 %. Snažíme se šetřit, kde se dá, a tento způsob nakupování nám vyhovuje. Jsem ráda, že jsem to byla já, kdo tuhle novinku loni objevil! Ten vynalézavější u nás bývá manžel, ale tentokrát jsem ho předběhla!“ Uzavírá se smíchem paní Jana.

Využijte dalších slev při slevových akcích na internetu a nakupujte chytře!

Reklama

Související témata:

Načítám