Hlavní obsah

Nejžhavější jarní doplňky!

Foto: Marks and Spencer

Nezapomeňte svůj outfit oživit doplňkyFoto: Marks and Spencer

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte ten pocit, kdy stojíte před plnou skříní a říkáte si: Nemám nic na sebe?! A nyní na jaře obzvášť? Pak pro vás máme super řešení. Místo nákupu dalších a dalších oblečků si pořiďte zajímavé doplňky, kterými váš outfit dostane šmrnc. Tak tedy, trendy jaro a léto na vás čekají!

Článek

A jaké že doplňky budou in? Rozhodně frčí co nejvýraznější a nemusíte se držet jen jednoho kousku, naopak, všelijaké kombinování je velmi žádoucí.

Mini vs. maxi kabelky

Kabelkám vládnou extrémy. Kromě těch obřích, které jsou stále ještě v kurzu, si pořiďte i takovou, do které se vám sotva vejde peněženka. Abyste takováto psaníčka nemusela nosit v ruce, vyberte si menší kabelku, kterou si díky řetízku pohodlně zavěste přes rameno. Hodně se objevují taštičky s prošívaným vzorem á la Chanel 2.55 nebo kousky s třásněmi.

Přepásejte se

Máte štíhlý pas? Využijte toho a ozdobte ho širším páskem. Obchody jsou plné volnějších tunik, maxi triček nebo ležérních šatů, na kterých se bude krásně vyjímat. K jednoduchému outfitu vám bude slušet i pásek zdobený – například trendy mašličkou. Nosit se budou jak pastelové, tak i výraznější neonové barvy, pozadu nezůstávají ani zvířecí vzory, zejména zebry. Ocvočkované pásky schovejte na podzim.

Náramků není nikdy dost!

Letos platí – čím více, tím lépe. Na to, jestli spolu jednotlivé kousky ladí, se tentokrát nehraje. Kombinovat můžete všelijaké vzory i barvy, držte se jen podobného materiálu. Vybrat si můžete mezi větším množstvím ultra tenkých náramků nebo několika širších. Nosí se i perličkové náramky, zejména ty, které mají alespoň tři řady.

Foto: Takko

Šátky a šálky jsou inFoto: Takko

A co na krk?

Vrstvení je in, proto se nebojte nosit více (slabších) řetízků dohromady. Takovýto „mišmaš“ vypadá skvěle v kombinaci s jednoduchým, například čistě bílým svrškem. Opět se objevují perlové náhrdelníky a delší náhrdelníky, které skvěle doplní větší výstřih. Velkým hitem jara jsou i barevné šátky a šálky.

Brože slaví comeback

Skvělým způsobem, jak oživit starší svetřík nebo jarní kabátek, jsou brože. A nemusí vypadat starodávně. Velkým trendem jsou ty v podobě zvířátek nebo barevných květin.

Braňte se prvnímu slunci

Sháníte nové sluneční brýle? Letošním trendem jsou plastové retro brýle. A pozor – musí být dostatečně velké! Nedržte se při zemi a zkuste je i vy, třeba vás příjemně překvapí.

Něco na zahřátí

Chcete na jaře vytáhnout sukni a bojíte se, abyste se ráno neklepala zimou? Skvělým řešením jsou legíny nebo punčochy. Bláznivé vzory a výrazné barvy sluší spíše mladším generacím, ale ani starší dámy nemusí přijít zkrátka. Vyberte decentní, tmavší a neprůhledné punčochy.

Vlasové zdobení

S doplňky se letos rozhodně nešetří a proto došlo i na vlasy. Čelenky, mašličky, květiny ve vlasech, ozdobné gumičky – fantazii se meze nekladou. S malou ozdobičkou dodáte šmrnc i obyčejnému culíku.

Letoší jaro bude hodně bláznivé. Odvažte se i vy!

Reklama

Související témata:

Načítám