Hlavní obsah

Nemáte místo? Tak si ho pronajměte – průvodce v pěti krocích

Foto: LESS MESS STORAGE

Samoobslužné skladovací zařízeníFoto: LESS MESS STORAGE

Zdá se vám, že doma stále jen uklízíte nějaké věci a nemáte vlastně vůbec žádný prostor pro život? Hračky, dokumenty, oblečení a další věci se neustále hromadí a místa ubývá.

Článek

Chystáte se rekonstruovat nebo stěhovat? Začínáte balit své věci a nevíte, co si počít s desítkami kartonových krabic a pytlů, o nábytku nemluvě? Jak získat více místa a přitom se nezbavit velké části vašich věcí? To se dozvíte v našem článku.

1. Potřebuji více místa?

Jste student, odjíždíte na prázdniny do rodného města a nevíte, co s věcmi? Nebo možná plánujete rozšíření rodiny a chcete uskladnit hračky a oblečení pro další dítě, ale dochází vám místo?

Všechna tato dilemata lze snadno a rychle vyřešit. Stačí využít samoobslužné skladovací zařízení. V Česku tento typ služeb poskytuje společnost Less Mess Storage – lídr v oboru, který má pobočky v Praze – v Dejvicích, Holešovicích a na Pankráci.

Foto: LESS MESS STORAGE

Self Storage Foto: LESS MESS STORAGE

2. Kde najdu self storage?

Self storage je bezpečné místo vybaveno nejmodernějšími bezpečnostními systémy a k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Nejbližší pobočku najdete na webové stránce lessmess.storage.

Foto: LESS MESS STORAGE

Kóje ve více než 40 velikostechFoto: LESS MESS STORAGE

3. Volba velikosti – kolik místa potřebuji?

K zodpovězení této otázky můžete využít vizualizace dostupné na webových stránkách nebo se zeptat pracovníků poboček Less Mess Storage, kteří vám ochotně pomohou. Kóje jsou dost vysoké, takže (pokud máte možnost) můžete věci naskládat na sebe a vybrat si tak menší sklad. Less Mess Storage nabízí kóje ve více než 40 velikostech od 0,5 m² do 35 m².

4. Self storage – kolik stojí?

Moderní sklady v Less Mess Storage jsou k dispozici za přijatelné ceny. Závisí na umístění pobočky, velikosti kóje a délce pronájmu. Věci můžete skladovat měsíc, rok nebo dokonce roky.

Doba trvání smlouvy je flexibilní a začíná již od měsíce. Nájemní smlouvu můžete také kdykoli zrušit. Platí 15denní výpovědní lhůta.

Foto: LESS MESS STORAGE

Moderní sklady v Less Mess Storage Foto: LESS MESS STORAGE

Je třeba si uvědomit, že bez ohledu na cenu kóje je self storage levnější a bezpečnější alternativou například ke skladovací jednotce, za kterou v panelovém domě zaplatíte několik tisíc korun.

Veškeré formality včetně rezervace kóje a podpisu smlouvy lze vyřídit, aniž byste museli opustit domov. Potřebné kroky provedete prostřednictvím webových stránek, kde najdete také ceník aktuálně dostupných prostor.

Foto: LESS MESS STORAGE

Můžete rezervovat nezávazně a bez poplatků onlineFoto: LESS MESS STORAGE

5. Jak mohu provést bezplatnou rezervaci?

Vybraný sklad si můžete nezávazně a bez poplatků rezervovat online. Jakmile tak učiníte, bude vás kontaktovat pracovník společnosti Less Mess Storage a pomůže vám s konečným výběrem kóje, která bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám. Nájemní smlouvu podepíšete až poté, co si budete jisti, že vybraný prostor splňuje vaše potřeby. Potřebujete prostor pro své věci? Přejděte na stránky Less Mess Storage.

Foto: LESS MESS STORAGE

Pronajměte si prostor, o který máte zájemFoto: LESS MESS STORAGE

Reklama

Načítám