Hlavní obsah

Nenápadná bylinka zvýší mužské libido a energii. Znáte ji?

Foto: 123rf.cz

Nízká hladina testosteronu trápí každého 4. mužeFoto: 123rf.cz

U mužů za příznaky nízkého libida a nedostatku energie může klesání hormonu testosteronu, jehož vliv je patrný především v pubertě. Nicméně jeho role je důležitá po celý život. Ovlivňuje energii a vitalitu každého muže, což může být patrné nejen při každé sportovní aktivitě, ale i v každodenním životě.

Článek

I když je přirozené klesání hladiny testosteronu nezvratným faktem, existují přírodní látky, které dokáží udržet jeho optimální hladinu a podpořit energii, hormonální aktivitu a normální činnost svalů. Jednou z nich je kotvičník zemní, který si představíme.

Nahradí kotvičník zemní modrou pilulku?

Foto: Stock Photo Secrets

Kotvičník zemní – účinné přírodní afrodiziakumFoto: Stock Photo Secrets

Kotvičník zemní je bylina rozšířená v Evropě, Asii, Africe i Austrálii. Obsahuje celou řadu aktivních látek, především fytosteroly, saponiny, alkaloidy. Kotvičník příznivě působí na hormonální aktivitu a pohlavní orgány. Zvýšení hladin pohlavních hormonů ovlivňuje plodnost a libido. Účinné látky v kotvičníku podporují mimo jiné i metabolismus živin, normální funkci močové a nervové soustavy, kardiovaskulárního systému a přirozenou obranyschopnost.

Jak se cítit lépe s extraktem kotvičníku zemního?

Účinný doplněk stravy se silným extraktem kotvičníku může být nejrychlejší řešení pro zvýšení energie, libida a vitality. Je nám ale jasné, co vás napadlo jako první. „Opravdu pomáhají doplňky stravy udržet normální hladinu testosteronu? Zvýšit energii a libido?" Ano, ale je důležité si umět vybrat. K tomu, aby byl přírodní doplněk stravy účinný, musí obsahovat kromě kvalitního extraktu kotvičníku také další účinné látky ve správném množství. Patří mezi ně vitaminy (D3, C, B6) a minerály (zinek, hořčík, selen).

Doplněk stravy Primulus – opravdu funguje?

Foto: Primulus Group, s.r.o.

Český doplněk stravy s certifikací Státního zdravotního ústavu v PrazeFoto: Primulus Group, s.r.o.

Tým lidí stojících za unikátním doplňkem stravy Primulus má na tuto otázku jasnou odpověď: „Primulus není placebo, ale kvalitní produkt. Jedinečné složení účinných látek je odpovědné za sílu tohoto českého produktu.“ Pokud hledáte opravdu kvalitní doplněk stravy s dostatečným dávkováním účinných látek, je Primulus nejlepší volba. Jedná se o jeden z nejsilnějších produktů na trhu, je certifikován Státním zdravotním ústavem v Praze a má již přes 35 000 spokojených zákazníků. Každý muž se může přesvědčit o jeho účincích na vlastní kůži a najít opět ztracenou mužskou energii, vitalitu i libido.

Bližší informace o produktu a tipy, jak přírodně testosteron zvýšit, najdete na www.primulus.cz

Reklama

Načítám