Hlavní obsah

Nenáviděný zeť mi zachránil život

Foto: Thinkstock

Zeti jsem křivdilaFoto: Thinkstock

Reklama

Své příbuzné si vybrat nemůžete stejně jako naše čtenářka manžela své dcery. Přesto, že si nepadli do oka, časem ji přesvědčil, že není až tak špatný člověk. Takové věci se ovšem nestávají dnes a denně. Nové Téma týdne je Kamarádka na mě žárlí. Máte s tím své zkušenosti? Napište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Nikdy jsem se s mým zeťem moc nemusela. Pořád jsem byla přesvědčená, že dcera si mohla vybrat lepšího manžela. Chodila jsem k nim na návštěvy spíše kvůli dceři a vnučkám a zeťovi jsem dávala dárky jen ze slušnosti. Svůj názor na něj jsem si nechávala pro sebe, ale nelíbil se mi.

Ale jediný okamžik mi změnil pohled na něj a vlastně na celý svět. Dcera nás chtěla více sblížit, a tak mi nabídla, že se mnou její manžel pojede koupit nový koberec a že mi s ním aspoň pomůže po cestě. Nebyla jsem z toho moc nadšená, ale abych jí udělala radost, tak jsem kývla. Nakonec jsme tedy se zetěm spolu jeli koupit ten koberec, ale cestou na tramvaj se mi udělalo moc špatně a omdlela jsem.

Zeť se zachoval nad očekávání, zavolal záchranku a ještě mi poskytl první pomoc! Jak jsem se potom dozvěděla, tak už jsem měla namále a nebýt zeťovy rychlé reakce, už bych tady nebyla. Odvezli mě do nemocnice a já si pamatuji jen zetě, jak se vzrušeně ptá pořád: „Bude v pořádku?" Měl o mě starost, což znamenalo, že mě má asi rád. Vůbec nebylo fér, jak jsem se k němu chovala a co jsem si o něm myslela. Vždyť mi zachránil život.

Od té doby na mého zetě nedám dopustit a jsem ráda, že si moje dcera vybrala takového manžela... Když jsem ho poznala lépe, tak musím říct, že jsem mu křivdila. Se zeti se dá i dobře vycházet, jen si musíte najít k sobě tu správnou cestu.

Čeho všeho jsou schopné vaše kamarádky, když na vás žárlí? Připravila vás nějaká z nich z tohoto důvodu o muže, práci, nervy a zdraví nebo něco horšího? Pojďte se nám vyzpovídat na info@prozeny.cz a odnést si úlevu v podobě 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám