Hlavní obsah

Nenechte si ujít nejžhavější trendy kousky na léto

Foto: Lindex s.r.o.

Bavlněná halenka se dá nosit opravdu mnoha způsoby: to je také jeden z důvodů, proč si ji v létě určitě oblíbíteFoto: Lindex s.r.o.

Připravte se na letní sezonu plnou barev! Nyní v prodejnách švédské značky Lindex a on-line na lindex.com.

Článek

Získejte tu nejstylovější kabelku této sezony! Absolutním hitem tohoto léta je slaměná kabelka z nové letní kolekce Lindex. Vejdou se vám do ní všechny vaše oblíbené nezbytnosti. A pozor, letos není slaměná kabelka jenom doplňkem na pláž, ale můžete ji vzít s sebou i na procházku do města. Dokonale oživí váš letní outfit.

Foto: Lindex s.r.o.

Slaměnou kabelku si můžete vzít na pláž stejně jako do městaFoto: Lindex s.r.o.

Květinové vzory 

Jako sladký letní sen! Vyberte si šaty s květovaným vzorem, anebo máte raději zavinovací sukně či halenky? Letos v létě jsou nezbytnou součástí vašeho šatníku. Ženské tvary, lichotivé výstřihy do V a lehké materiály, to vše najdete v nové kolekci švédské značky Lindex.

Foto: Lindex s.r.o.

Letos je květinový vzor nezbytnou součástí vašeho šatníkuFoto: Lindex s.r.o.

Halenky

Bavlněná halenka se dá nosit opravdu mnoha způsoby: to je také jeden z důvodů, proč si ji v létě určitě oblíbíte. Noste ji jako klasický top nebo s odhalenými rameny – obojí vypadá skvěle.

Foto: Lindex s.r.o.

Bavlněná halenka na mnoho způsobůFoto: Lindex s.r.o.

Plavky

Plavková sezona bude letos bohatá na vzory, proužky a především barvy. Hitem bude žlutá, zelená, rudá a proužky. Těch nikdy není dost! Nebojte se kombinovat vzory, a pokud je sladíte s lehkou tunikou, plážový look dovedete do dokonalosti. Letos se k plavkám barevně kombinují i šortky. V kolekci Lindex s názvem Holly & Whyte si můžete vybrat z bohaté nabídky.

Foto: Lindex s.r.o.

Plavková sezona bude letos bohatá na vzory, proužky a především barvyFoto: Lindex s.r.o.

Nezapomeňte na udržitelnost

Přidejte se k nám a podpořte myšlenku udržitelné módy. Jak na to? Zakoupením bavlněných produktů Lindex podporujete zodpovědné pěstování bavlny prostřednictvím organizace Better Cotton Initiative. Hledejte produkty se zelenou visačkou Sustainable.

Reklama

Načítám