Hlavní obsah

Neodolatelná (nejen) na Silvestra

Reklama

Nebojte se výrazného líčení. Právě v období Vánoc ho máte jedinečnou příležitost na sobě vyzkoušet a dovolit si i trochu zaexperimentovat. Zdobení nehtů nevyjímaje!

Článek

Taky máte teď před Vánoci kalendář plný setkání s přáteli, firemních večírků a party? A co na ně zkusit dorazit s trochu jiným lookem? Mrkněte na naše videa s návodem, jak si vytvořit krásný sváteční make-up a manikúru.

Oslnivé večerní líčení

Na podrobný video návod se podívejte zde.

1. První na tvář naneste make-up s rozjasňujícím efektem a rozetřete ho doztracena i směrem na krk (my jsme použili Zklidňující make-up s reflexní složkou).

2. Rozjasněte oblast očí pomocí korektoru (na videu Krémový make-up s pudrovým efektem 3 v 1).

3. Tváři dodejte smyslný vzhled pomocí třpytivého pudru ( Bronzový pudr ve štětci).

4. Na víčka naneste tmavé oční stíny a pod spodními řasami s jejich pomocí nakreslete jemnou linku (my použili Paletu pro líčení očí 8 v 1, odstín Smokey Shimmer). Prostředek víčka a vnitřní koutek rozjasněte světlejším odstínem.

5. Líčení očí dokončete černou řasenkou (Řasenka SuperSHOCK).

6. Kontury obličeje zvýrazněte bronzovými perlami: lehce je naneste na lícní kosti, bradu a čelo (na videu Bronzové tónovací perly Avon Glow).

7. Na rty použijte třpytivý lesk a můžete vyrazit! (Lesk na rty Ultra Glazewear, odstín Rave).

Nehty pokryté jinovatkou

Jak si vytvořit sváteční manikúru? Koukněte na video!

Na podrobný video návod se podívejte zde.

1. Ukazováček a malíček nalakujte lakem se stříbrnými třpytkami (na videu jsme použili Lak na nehty s pískovým efektem, odstín Diamond).

2. Na nehty ostatních prstů naneste tmavě modrý lak (třeba Lak na nehty s gelovým efektem, odstín Marine Blue)

3. Všechno nechte důkladně zaschnout a pomocí tenkého štětečku pak nalakujte špičky nehtů na malíčku a ukazováčku lakem bez třpytek a ostatní prsty naopak lakem se třpytkami. A krásná slavnostní manikúra je hotová.

Reklama

Načítám