Hlavní obsah

Nepříjemné příznaky menopauzy? Víme, jak se jich zbavit

Foto: https://cz.123rf.com/

Nepříjemné příznaky menopauzy trápí stále více ženFoto: https://cz.123rf.com/

Stejně jako puberta neminula nikoho, čeká každou ženu více či méně náročné období menopauzy. Menopauzu provází spousta příznaků, které se projevují v různé míře. Třetina žen patří k těm šťastnějším a přechod z plodné fáze života prožije bez obtíží. Dvě třetiny žen ale v tomto ohledu tolik štěstí nemají.

Článek

Nestabilní hormonální hladiny v těle dokážou natropit pěknou paseku, naštěstí jsou i tyto problémy řešitelné. Mezi nejčastější příznaky menopauzy patří nepravidelná menstruace, návaly horka, problémy se spánkem a noční pocení, ztráta libida, přibývání na váze, zadržování vody, změny nálad nebo podrážděnost. Už dávno není pravda, že zvládnutí menopauzy rovná se hormonální substituční terapie. Existují jiné a přijatelnější metody.

Jak bojovat s příznaky menopauzy

Foto: https://www.stockphotosecrets.com/

Návaly horka, noční pocení, bolest hlavy, nárůst hmotnosti a další příznaky se dají zmírnit přírodními doplňky stravyFoto: https://www.stockphotosecrets.com/

Pokud ženy hledají nejrychlejší řešení, měly by sáhnout po přírodních doplňcích stravy.

Je nám jasné, co vás napadlo jako první. Opravdu dokážou doplňky stravy pomoct při boji s negativními příznaky menopauzy? Zvýšit libido, energii a snížit nepříjemné pocení a návaly horka? Ano, dokážou, ale je důležité si umět vybrat. K tomu, aby byl přírodní doplněk stravy účinný, musí obsahovat účinné látky ve správném množství. Patří mezi ně vitaminy (D3, B6, B12, C, E), minerály (zinek) a extrakty z bylin (např. kotvičník zemní, andělika čínská, ašvaganda, maca).

Doplněk stravy Feminus: opravdu funguje?

Foto: www.feminus.cz

Český doplněk stravy s certifikací Státního zdravotního ústavu v PrazeFoto: www.feminus.cz

Tým lidí, kteří stojí za unikátním doplňkem stravy Feminus, má na tuto otázku jasnou odpověď: „Feminus je kvalitní český produkt. Jedinečné složení účinných látek je odpovědné za sílu tohoto produktu.“ Pokud hledáte opravdu kvalitní doplněk stravy zaručující dostatečné dávkování účinných látek, je Feminus nejlepší volba. Svým složením se jedná o jeden z nejsilnějších produktů na trhu a je certifikován zdravotním ústavem v Praze. Přesvědčte se o síle tohoto produktu samy. Snižte nepříjemné příznaky ženského přechodu a podpořte svou ženskou energii a libido.

Bližší informace o produktu a tipy, jak přírodně bojovat s příznaky menopauzy, najdete na www.feminus.cz.

Reklama

Načítám