Hlavní obsah

Nesmí chybět žádné ženě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Linziclip je skvělým pomocníkem pro rychlou a snadnou úpravu účesu, který již dobře znáte. A pokud jste o něm ještě neslyšely, určitě jste jej alespoň v cizím účesu zahlédly.

Článek

Není se co divit, tento vlasový clip je jednoduše úžasný.Revoluční Linziclip je vynálezem dvou podnikavých žen Shellye-Anne Salisbury a Lindsey Walker, které se rozhodly vytvořit „šikovnějšího brášku“ k tradičnímu skřipci, který se nijak nezměnil od 80. let. A povedlo se…

Seznamte se, Linziclip!

Nově vyvinutý exkluzivní vlasový clip Linziclip je unikátní ve svém provedení i vzhledu. Tradiční pérka jsou na rozdíl od klasického skřipce dokonale skrytá pod zdobenou plochou, která Linziclip povyšuje z vlasového clipu na módní doplněk. Clip je zaoblený tak, že nevadí ve vlasech ani při pohodlném opření například o opěrku hlavy v autě. Navíc z vlasů neklouže a poradí si i s těmi nejdivočejšími kudrnami!

Nyní nakupujte Linziclip v akci 2+1 ZDARMA. 3 za cenu 2 na Krasa.cz

2+1 zdarma Linziclip v jedinečné akci

Linziclip je nyní k dostání na Krasa.cz za skvělou cenu od 89 Kč. Navíc pokud si vyberete 3 Linziclipy, ten nejlevnější z nich získáte úplně zdarma. Můžete tak v akci 2+1 Linziclip ZDARMA získat více clipů pro dokonalý účes, které mezi sebou můžete kombinovat, nosit je dohromady, ale také zvlášť, podle nálady a podle typu kýženého účesu.

Linziclip testovaly ženy se všemi typy vlasů a prošel na jedničku!

Clip prošel nejedním uživatelským testováním žen s velmi různými typy vlasů, a vyšel z nich vítězně. V testování dosáhl 93 % kladných hodnocení a stal se jedničkou mezi pomůckami na zkrocení dámského účesu. Vyzkoušejte Linziclip i vy a přesvědčte se o jeho kvalitách.

Linziclip hravě zkrotí vrabčí hnízdo a vyzkouzlí fantastický účes

3 velikosti, neskutečně mnoho účesů

Linziclip není jen v jedné velikosti, ale dokonce ve 3 – maxi pro jemné a méně husté vlasy, midi pro středně husté a husté vlasy i mini, které jsou v balení po 3 kusech a hodí se pro nejrůznější vlasové kreace dospělých žen, ale pro ozdobení vlásků malých princezen. Kreativitě se meze nekladou, kombinovat clipy můžete, jak se vám jen zlíbí.

Linziclip od 89 Kč ve 3 velikostech pro všechny typy vlasů

Tip na skvělý dárek za pár kaček

Lámete si hlavu s dárky pro své blízké – pro kamarádku, maminku nebo sestru? Tak už nemusíte! Linziclip je ideálním dárkem pro každou dívku i ženu, která má delší vlasy a ráda nosí upravené vlasy, ale nerada tráví hodiny před zrcadlem náročnou úpravou účesu. Linziclip stačí jednoduše sepnout, a můžete jít.

Načítám