Hlavní obsah

Nezůstávejte jen u přání. Mákněte!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Využily jste vánočních svátků k odpočinku? Pečovaly jste o sebe a jedly střídmě? Že ne? Nepropadejte depresím, nejste jediné. Více než 60 % žen vnímá Vánoce jako hektické „období nezdravého jídla“.

Článek

Pokud jste se rozhodla od 1. ledna začít pořádně cvičit v posilovně, běhat každé ráno nebo si odepřít všechny sladkosti, neměla byste u tohoto přání zůstat, ale ve svém snažení opravdu setrvat. Nadšení pro věc vydrží pár dní, ale pak už je to jen a jen na vaší vůli a chuti se sebou něco udělat. Nevzdávejte se!

Odměňte se – ale ne jídlem!

Vždycky je dobré si stanovit vlastní záchytné body nebo lépe řečeno milníky. Takovým milníkem může být například zhubnutí prvních 3, 7, nebo 15 kilogramů. Pravidelné cvičení déle než 14 dní a nebo fakt, že po celé 3 týdny dokážete každý den vypít alespoň 2 litry čisté vody. Jakmile k takovému milníku dojdete, oslavte to a odměňte se. Ale samozřejmě ne sladkostmi, hamburgrem z fastfoodu nebo svíčkovou se šesti. Oblíbený časopis, nové náušnice nebo šmrncovní sáčko bude mnohem lepší odměnou.

Jitka Zelenková si proteinovovou dietu KetoDiet nemůže vynachválit

Řekněte si, co je pro vás důležité

Každý máme jiný životní cíl, a stejně tak v případě nadváhy chceme hubnout z jiného důvodu. Jedna proto, že si nemůže obléct své oblíbené džíny, druhá proto, že nestačí kamarádkám při zumbě, a další, protože se prostě necítí dobře. Cítit se skvěle – to by mělo být cílem každého z nás.

Každý někdy potřebuje „berličku“

Hubnutí není vůbec jednoduché, proto je určitě fajn si pomoci nějakou ověřenou a fungující berličkou. Tou může být například populární proteinová dieta KetoDiet, kterou s oblibou využívají i české celebrity, ale samozřejmě nejen ony.

„Proteinová dieta KetoDiet mě naučila nemít chuť na sladké, což byl můj největší problém, a také jíst ve správný čas správná jídla. Jako pojistku mám vždy s sebou proteinovou tyčinku nebo nápoj, když nemám čas a nebo jsem v autě. Nechci už hlad řešit fastfoodem,“ prozrazuje zpěvačka Jitka Zelenková.

S proteinovou dietou KetoDiet se hubne snadno a s chutí

Jak KetoDiet funguje?

Dietní plány proteinové diety KetoDiet jsou sestaveny ze 3 jednoduchých kroků, v průběhu kterých jíte chutná proteinová jídla, dopřáváte si množství zeleniny a učíte se pravidelně a vyváženě jíst. Protože je KetoDiet (jak už název napovídá) založena na ketóze, tedy spalování uložených tuků, výsledky jsou vidět velice rychle. K dispozici jsou i výživoví poradci online, kteří ochotně poradí a povzbudí vás právě tehdy, když to budete potřebovat.

Související témata:

Načítám