Hlavní obsah

Ničí vás pocení rukou, nohou nebo podpaží?

Reklama

Jsou vaše ruce a nohy propocené a studené i při pouhé myšlence na pocení nebo při stresu? Snažíte se pocení podpaží zakrýt vším, ale na oblečení to je stále vidět? Potom právě pro vás je určen revoluční přístroj, který dokáže zastavit pocení a chlad rukou, nohou i podpaží. Jediné použití, a máte klid na měsíc i déle! Seznamte se s Electro Antiperspirantem.

Článek

100% účinnost, nebo peníze zpět

Electro Antiperspirant je certifikovanou zdravotnickou pomůckou a v současné době je tou nejúčinnější a cenově nejefektivnější metodou odstranění nadměrného pocení. I díky tomu může být výrobcem, českou firmou Hightech Development s.r.o., nabízena záruka vrácení peněz 50 dní, pro případ že by přístroj vaše problémy nevyřešil. Jednoduše lze říci, že neutratíte ani korunu, pokud vám terapie pomocí Electro Antiperspirantu nepomůže. Účinky terapie jsou znatelné v drtivé většině případů po 7–14 dnech používání.

Vše potřebné je již součástí balení, stačí jen vložit tužkové baterie.

Jak Electro Antiperspirant funguje

Používání Electro Antiperspirantu je velmi jednoduché a po přečtení návodu to zvládne opravdu každý. Vše probíhá tak, že ruce nebo nohy ponoříte do nádobek s obyčejnou vodou, ve které probíhá iontoforéza. To je velmi zjednodušeně řečeno aplikace velmi malých dávek řízené elektrické energie z tužkových baterií na potem zužovaná místa na těle. V případě pocení podpaží k aplikaci slouží přiložené houbičky. Vše potřebné je již součástí balení, stačí jen vložit baterie a začít.

Záruka spokojenosti, doprava zdarma - Objednat Electro Antiperspirant

Electro Antiperspirant se dá aplikovat na oblast rukou, podpaží i nohou.

Konec nadměrného pocení

Electro Antiperspirant byl vyvíjen ve spolupráci s odborníky v oborech dermatologie a elektrotechniky s více než 40 lety zkušeností a v současné době ho s úspěchem používají pacienti na celém světě. Maximální kooperace s lékaři, a hlavně samotnými pacienty dala vzniknout přístroji nové generace, který vás dokáže zbavit pocení rychle, efektivně a v pohodlí vašeho domova. To vše za cenu dobití tužkových baterií.

Electro Antiperspirant je certifikovanou zdravotnickou pomůckou.

Zkušenosti a vyjádření lékařky MUDr. Evy Fialové

V oboru kožního lékařství se pohybuji 40 let a fyzikálními metodami léčby kožních chorob se zabývám přes 10 let. Přístroj na iontoforézu Electro Antiperspirant mohu vzhledem k osobním zkušenostem a prokázaným terapeutickým účinkům doporučit všem, kdo trpí nadměrnou potivostí v oblasti dlaní, chodidel nebo podpaží a hledají opravdu účinné řešení těchto problémů.

Reklama

Související témata:

Načítám