Hlavní obsah

No Name se dořítili do Prahy!

Foto: Agentura 10.15

Skupina No NameFoto: Agentura 10.15

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejúspěšnější česko-slovenská kapela současnosti vystoupí již dnes 27. listopadu v pražské Tesla Aréně. Zakončí zde ,,turné desetiletí", se kterým projela spoustu českých a slovenských měst.

Článek

Pražský koncert bude opravdu originální, neboť se na něm představí oba hvězdní předskokani z různých částí turné - Petr Bende & Band a Ewa Farna. Na koncertě bude pořízen záznam, který odvysílají jak Česká televize, tak ČRo 1 - Radiožurnál.

Všichni se představí pražskému finálovému publiku na kosočtvercovém, 20 metrů širokém pódiu. Ewa Farna s Petrem Bendem každý po půlhodině a No Name v bezmála 2hodinové show. Představí v ní všechny zásadní hity své kariéry, kterými ovlivnili tisíce posluchačů v Česku i Slovensku.

Turné desetiletí!

Je to už neuvěřitelných deset let od doby, kdy No Name, šestice muzikantů z Košic, začala obohacovat český a slovenský éter svojí poetikou a dnes už naprosto zlidovělými melodiemi. Právě proto se připravované turné bude nést v oslavném duchu desátého výročí jejich velmi úspěšné profesionální kariéry.

Foto: Agentura 10.15

Plakát k turnéFoto: Agentura 10.15

Podzimní turné kapely No Name znamená velkou nálož hitů jako Čím to je, Prvá, Žily, Nie alebo áno, Hľadám, Ty a tvoja sestra, ale také jejich aktuální skladby z nového alba V rovnováhe.

Jedinečná pódiová show, špičková audiovizuální technika podpořená instrumentálními výkony členů kapely...

To prostě musíte zažít!

Reklama

Související témata:

Načítám