Hlavní obsah

Noc v kině: Na tu nezapomenete!

Foto: Thinkstock

Prožijte noc plnou filmůFoto: Thinkstock

Reklama

V Praze a Brně se chystá další velká akce pro filmové fanoušky. V noci z pátku 18. června na sobotu 19. června se uskuteční už 3. ročník Filmové noci, při které můžeme za jednu vstupenku zhlédnout až 12 hodin filmových novinek.

Článek

V multikinech Palace Cinemas se v noci z 18. na 19. června rozhodně spát nebude. Pro fanoušky české i světové kinematografie je totiž připraven již 3. ročník Filmové noci. Díky speciální celonoční vstupence, která nás přijde na 299 Kč (249 Kč držitele Palace Movie Card), máme možnost v kuse sledovat 12 hodin nových snímků, a to i včetně promítání ve 3D.

„Letošní filmová noc bude probíhat v podobném duchu jako loni. Veškeré sály všech našich multikin v Praze a Brně budou od 18.00 hodin volně přístupny vlastníkům vstupenek až do šesté hodiny ranní,“ dodává David Horáček, generální ředitel Palace Cinemas Czech.

Vstupenky lze zakoupit na pokladnách všech multikin, po zakoupení obdržíme vstupenku, za kterou u vchodu do kina získáme nepřenosný pásek na ruku. Zúčastněte se naší soutěže a vyhrajte 2 vstupenky na tuto akci! Soutěžit můžete ZDE!

Takže: přejeme pěknou filmovou noc! Více na www.palacecinemas.cz/filmovanoc

Reklama

Načítám