Hlavní obsah

Norský recept pro mladistvý vzhled bez vrásek

Foto: Naturamed

ActiveFem Foto: Naturamed

Již ve 25 letech začíná množství kolagenu v pokožce rapidně klesat. Naše tělo si jej dokáže tvořit jen do dvacátého roku života. A jelikož je kolagen pro nás velice důležitý, zejména pro elastičnost tkáně, je důležité dbát na jeho pravidelný příjem.

Článek

Co je to kolagen? Strukturální protein, který se přirozeně nachází v našem těle a organismus ho obsahuje nemalé množství. Tvoří téměř třetinu všech našich bílkovin a dodává pevnost a pružnost tkáním, kůži, kostem, šlachám, svalům, a dokonce i chrupavkám a cévám. Do 70. roku života ztratíme přibližně až 30 % kolagenu.

Nedávné vědecké studie prokázaly, že největší zásobárnou kolagenu pro náš organismus jsou mořské ryby, proto se také někdy označuje jako mořský či rybí kolagen. Jelikož v České republice nemáme moře a ze sladkovodních ryb nedokážeme vstřebat takové množství, mnoho odborníků se shoduje, že příjmem doplňkům stravy bychom mohli tento deficit vyrovnat. ActiveFem je produkt na přírodní bázi, který brzdí proces stárnutí a dodává pleti mladistvý vzhled. Jde o nový, přírodní způsob, jakým lze postupovat proti procesu stárnutí.

Foto: Naturamed

ActiveFem Foto: Naturamed

Výsada živočišné říše

Kolagen najdeme pouze u živočichů, u rostlin se bohužel žádný nevyskytuje. Ryby navíc obsahují speciální formu, která je pro lidské tělo velmi dobře vstřebatelná. Získává se zejména ze studenovodních ryb, nejčastěji z lososů nebo dalších podobných. Právě tento mořský kolagen se ukázal být nejefektivnějším v porovnání s ostatními a náš organismus ho dokáže vstřebávat až 1,5krát rychleji než ostatní.

Hydrolyzovaný kolagen z mořských ryb obsahuje doplněk stravy ActiveFem, který můžete dokonce vyzkoušet zdarma, jen za cenu poštovného. Je to zcela unikátní produkt sestavený ze 13 přírodních aktivních látek, které jsou patentovány a zdokumentovány. Zvláštnost spočívá v působení směrem zevnitř těla ven. Aktivní složky působí v hlubších vrstvách kůže, dodávají jí elasticitu, a tím redukují i vrásky. ActiveFem ovšem není jen preparát působící na pokožku. Při užívání ActiveFem si povšimnete zlepšení stavu nehtů a mnoho uživatelů také tvrdí, že se jim zvýšila plnost a lesk vlasů.

Foto: Naturamed

ActiveFemFoto: Naturamed

Načítám