Hlavní obsah

Opojné vůně celebrit

Foto: archiv firem

Kylie Minoque, která vyhrála boj s rakovinouFoto: archiv firem

Reklama

Slavné světové osobnosti propůjčují svá jména k propagaci různých výrobků. Ideální je věřit, že produkt, který vychvalují do nebes, je opravdu jejich „šálkem kávy". Ve světě vůní je nasnadě, že tomu tak opravdu je. Pojďme si připomenout některé novinky poslední doby.

Článek

Kylie Minogue

„Pevně věřím, že atraktivita každého člověka závisí na stavu jeho mysli. Někteří lidé září ze svého nitra důvěrou v sebe sama a krásou, které nikdo neodolá. Stvořením vůně Sexy Darling jsem chtěla zachytit dnešní sebejistou sexy ženu, která je vášnivá a rozpustilá... Jsem nadšená, že Sexy Darling dává plný význam svému jménu." Tak komentuje novou vůni a její podstatu Kylie. Ladně zaoblený flakon temně červené barvy s černým uzávěrem ozdobený stříbrným logem je stejně lákavý jako vůně, kterou skrývá uvnitř. Třpytivé holografické logo a značka „K" v černé krajce evokují ženskou podmanivost.

Christina Aguilera

Nová vůně Christina Aguilera představuje sexy „pink-up" styl své jmenovkyně. Její smyslné, hravé a ženské tóny inspirují ženy po celém světě k tomu, aby se cítily sebejisté, krásné a oslavovaly svojí svůdnost. Nová vůně od Christiny Aguilery říká: „Někdy jsem to jediné, co potřebuješ mít na sobě." Také flakon sleduje smyslné křivky ženského těla a krásně sedí v dlani. „Tělo" flakonu je obaleno v černé krajce, která spolu s černou stužkou na hrdle a luxusním krystalem uzávěru budí dojem tajemných ženských budoárů.

David a Victoria Beckham

David a Victoria Beckham tvoří osobitý pár, který již několik sezon udává módní trendy. Nyní přichází na trh s novinkou - dvojicí podmanivých vůní Signature For Him a Signature For Her. Elegance vůní Signature se odráží v moderních, nádherně propracovaných flakonech, které navozují dojem skutečného luxusu. Victoria a David říkají: „Chtěli jsme, aby vůně Signature reflektovaly vášně fungujícího partnerského vztahu. Tato dvojice vůní oslavuje individualitu každého z nás a zároveň sílu našeho partnerství."

Foto: archiv firem

Vzrušující pár Victoria a David BeckhamFoto: archiv firem

Jennifer Lopez

Live Platinum je esencí čisté podmanivosti v ledově modrém flakonu zahaleném do závoje hrajícího všemi barvami duhy. Dotek výjimečnosti parfému dodává přívěsek ve tvaru sněhové vločky, který může posloužit jako jedinečná ozdoba. Podmanivá směs, která kombinuje horní nótu složenou ze švestek a červeného grapefruitu se smyslným srdcem vánoční růže a pomerančového květu, pozvolna přechází k omamnému základu vanilky, pižma, cedrového dřeva a ambry.

Naomi Campbell

Nová vůně Naomi Campbell, CAT DE LUXE AT NIGHT, je inspirována její mysteriózní kočičí krásou a smyslným provokativním půvabem. To vše ztělesňuje osvěžující a jiskřivý koktejl šťavnatých ovocných tónů, květin a krémově ambrových a dřevitých akordů. Výsledkem je překvapivá vůně mistrně balancující mezi graciézní ženskostí a její „zlobivou" svůdnou stránkou. Flakon je hladký jako moderní socha, která láká k doteku. Motiv temně růžové leopardí kožešiny symbolizuje šelmu uvnitř ženy, pro níž byla vůně stvořena. Stříbrný kroužek s černou kožešinovou bambulkou a několika malými krystalovými korálky je třešničkou na dortu designového parfému.

Celine Dion

Celine Dion získala více než tisíc hudebních ocenění a prodala přes 200 milionů alb. Nyní přichází s limitovanou edicí vůní SENSATIONAL MOMENT. Vůně je smyslná, podmanivá a intimní. Vyjadřuje fascinující emocionální spojení s těmi, kteří jsou uchváceni jejím hlasem, zachycuje tedy jedinečný moment... SENSATIONAL MOMENT.

Vybrali jste si?

Reklama

Související témata:

Načítám