Hlavní obsah

Nové tělo, nové (sebevědomější) já

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Klinika Yes Visage a.s.Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Nemůžu dopnout své oblíbené kalhoty. Těhotenství se na mně podepsalo. Stydím se před svým mužem. Znáte tyto povzdechy a nedaří se vám dosáhnout opravdové změny? Proč nevyužít péče odborníků. Fyzická změna s sebou často přináší i změnu psychickou.

Článek

Je jedno, jak se na vás dívá okolí, důležitý je jen váš pocit a vaše spokojenost. Někdy stačí i menší zásah z rukou zkušeného specialisty a komplexy, stud či trápení zmizí.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Klientka Kliniky Yes Visage před a po liposukciFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Klientka Kliniky Yes Visage před a po liposukciFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Rychleji štíhlá

Laserová liposukce je nejmodernější liposukcí současnosti. Bezbolestná, bez celkové anestezie a hospitalizace, dlouhého zotavování a s dvojím efektem. Tuky mizí a laser vypne pokožku, takže předchází vzniku převisů a nerovností. Poradí si s bříškem, boky, zády, stehny, pažemi či podbradkem, ale i všude tam, kde často nepomůže ani cvičení či diety.

Více o liposukci na www.yesvisage.cz/slimlipo

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Klientka Kliniky Yes Visage před a po abdominoplasticeFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Klientka Kliniky Yes Visage před a po abdominoplasticeFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Bez povislého přepadajícího bříška

Abdominoplastika dokáže obnovit pevný a rovný vzhled břicha poškozeného těhotenstvím nebo výraznou změnou váhy. Při zákroku lékař upraví rozestup břišních svalů, odstraní přebytky kůže a tukové tkáně, případně i staré jizvy. Lze kombinovat s liposukcí či provést v menším rozsahu jako miniabdominoplastiku.

Více o abdominoplastice na www.yesvisage.cz/abdominoplastika

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

S ošetřením Yes BodyCare dosáhnete pevnější pokožky bez celulitidyFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Pevnější a bez celulitidy

Bojíte se něčeho invazivního, ale přesto toužíte být pevnější, zformovanější či bez celulitidy? Yes BodyCare nemá obdoby! Vzpurné tukové usazeniny, celulitidu a povadlou stárnoucí pokožku konečně vyřeší patentovaná technologie trojnásobně hlouběji stimulující pojivovou tkáň v kombinaci s moderním laserem a LED technologií.⁠ Dosud žádné neinvazivní ošetření neobsahovalo tuto kombinaci najednou s až 21 600 mikrostimulacemi za minutu. Přivítejte pevnější tělo a dejte celulitidě a tukům sbohem. Bezbolestně.

Více o YES BodyCare: www.yesvisage.cz/celulitida

Podívejte se na video, kde se Jana, Zdenka a Lenka úspěšně zbavily posledních vzdorujících kil Video: Klinika Yes Visage a.s.

TIP PRO VÁS:

Toužíte po změně? Mnohdy je to snazší, než si myslíte. Důležitou volbou je konzultace u správného odborníka. I vy se můžete stát jedním z 30 000 spokojených klientů, které pětihvězdičkově recenzovaná Klinika Yes Visage ročně obslouží. Navíc s vítězným titulem Nejdůvěryhodnější značka estetické kliniky v největším nezávislém spotřebitelském hodnocení v Česku a odbornou porotou oceněným titulem SuperBrands Slovakia 2021 na Slovensku.

Reklama

Načítám