Hlavní obsah

Nové trendy plavek a spodního prádla pro letní sezónu

Reklama

Letní dovolená je tady, a vy hledáte nové plavky? Chcete exkluzivní hrudník i u vody? Mrkněte na modely s dvojitým zvětšujícím efektem!

Článek

V e-shopu moje-pradlo.cz se zabýváme prodejem spodního prádla a plavek od roku 2007. Naše poštovné patří k nejnižším na trhu a od 1000 Kč je při platbě předem zcela zdarma. Lhůtu pro výměnu zboží jsme prodloužili až na 30 dnů! Naleznete u nás široký výběr plavek s dvojitou výplní košíčků pro push-up od oblíbeného italského výrobce Lormar. Díky výplni gelu se vzduchem jsou plavky lehké a schnou rychleji než klasické molitanové výplně.

Lormar Portofino/Capri a Lormar Unique

Rády se opalujete, ale vadí vám vypálená ramínka? Máme pro vás nový trend v plavkách korzetového, tzv. bandeau střihu. V nabídce e-shopu moje-pradlo.cz jsou plavky nevyztužené s kosticí v trendy barvách s ozdobnou kytkou nebo vyztužené i s push-up výplní pro menší prsa.

Lormar Mitica/Atlantide a Lormar Dakota

Upřednostňujete veselejší vzory či zdobení a chcete být u vody trendy? Pak si určitě musíte pořídit hit letošního léta, a to jsou plavky doplněné krajkou či pestrobarevné vzory.

Lormar Passione a Lormar Madrepora

Trápí vás malé poprsí či povadlá prsa po dětech a rády byste se taky ukázaly s krásně tvarovaným hrudníkem pod upnutým trikem nebo plným poprsím ve výstřihu? Řešením jsou jedinečné zvětšovací podprsenky s dvojitou výplní pro maximální efekt. V naší nabídce jsou podprsenky od světoznámého výrobce Wonderbra – například typ 8144 nebo levnější italská Lormar Double, navíc s možností odepínatelných ramínek.

Lormar Double / Wonderbra 8144 Full Effect

Legíny, šaty, sukýnky či letní oblečení, které zdůrazní i prádlo ve spodní partii? Zapomeňte na klasické kalhotky, které jste nosily po celou zimu, a určitě si pořiďte tanga či módní brazilky s krajkou nebo hladké. Pod přiléhavé oblečení nesmí ve vašem šatníku chybět kalhotky střižené speciální laserovou technologií, které mají neviditelné lemy a neprosvítají pod oblečením!

Lormar Holly laser / Lilly 935

Reklama

Související témata:

Načítám