Hlavní obsah

Novinka: Lak, který vydrží 3 týdny!

Foto: Thinkstock

Klasický lak se brzy odře nebo oprýskáFoto: Thinkstock

Reklama

Je konec oloupaným lakům po dvou až třech dnech. Přichází totiž nová éra laků, které nemají problém vydržet i tři týdny! Nemusíte mít gelové nehty ani jinak prodloužené. Stačí jen nalakovat a jít. Nechte se překvapit jejich dalšími úžasnými vlastnostmi!

Článek

Řada žen si pořizuje umělé nehty proto, že na nich vydrží lak dlouho a ruce vypadají neustále upraveně. Pokud ale chcete nechat vyniknout krásu svých přirozených nehtů a nemáte čas je neustále přelakovávat, potěší vás gel-laky.

Poprvé se na trhu objevily již asi před rokem, odteď je můžete mít i vy! Jejich průkopníkem je firma CND, která vloni přišla s unikátními Shellaky, ale ostatní nehtařské velmoci nezůstaly dlouho pozadu a letos představují své vlastní produkty pod jednotným heslem gel-laky. Jaké je tajemství jejich trvanlivosti?

Foto: European Beauty Distribution a. s.Nabídka nezapomíná na barevné trendy

Výhody gel-laků

1. Snadná aplikace

Nanáší se jako klasický lak. Zvládne to tedy nejen vaše manikérka, ale i vy doma. Budete k tomu potřebovat pouze UV lampu. Některé firmy slibují zaručený efekt pouze s využitím značkové UV lampy. Na většinu z nich by vám měla stačit i ta domácí.

2. Ušetří čas

Zdobení netrvá déle než 15 minut. Pokud to zvládnete v domácím prostředí, ušetříte čas za výjezd do salonu. Ani v péči manikérky nestrávíte hodinu, úpravu nehtů vyčaruje za poloviční dobu.

3. Vydrží neuvěřitelně dlouho

Tajemství trvanlivosti je v použitém materiálu, který samozřejmě firmy tají, ale také v zatvrzení v UV lampě. Na rozdíl od gelů nebo jiných materiálů, kterými se zpevňují či prodlužují nehty, vás při odstraňování nečeká náročné pilování. Intenzivní barva a vysoký lesk vydrží v původním stavu bez problémů až tři týdny. Strach z odřeného laku už je tak minulostí!

4. Snadno se odstraní

Když vás barva omrzí, není nic snazšího, než ho „odlakovat“. Stačí namočit prsty do speciálního přípravku zhruba na 10 minut nebo použít odlakovač s acetonem a nehty jsou připravené k nové úpravě. O své nehty se bát nemusíte. Speciální přípravky jsou k nim šetrné. I současné acetonové odlakovače už nejsou tak drastické, jako bývaly, a navíc je použijete jen jednou za měsíc.

5. Jsou trendy!

Nemusíte se také bát, že neseženete svou oblíbenou barvu. Vzorníky se ničím neliší od klasických laků a přirozeně kopírují barevné trendy pro jednotlivá období. Těšte se nejen na romantické tóny růžové, ale i temperamentní odstíny červené, módní kovově šedou, hnědou či zelenou.

Foto: European Beauty Distribution a. s.

Gel-laky vaše nehty nepoškodíFoto: European Beauty Distribution a. s.

Měly byste vědět, že…

Každá firma má své produkty a jejich aplikace se tak může mírně lišit. Všechny typy přípravků mají ale společné to, že prvním krokem je něco jako přilnavač. Na ten se nanese základní báze nebo podklad. Tato vrstva se nechá vytvrdit v UV lampě, dle typu různě dlouho. Následně se aplikuje na nehet jedna nebo dvě vrstvy samotného laku. Opět se vytvrdí asi 2 až 3 minuty, a to každá zvlášť. Každá vrstva by měla být velmi tenká. Ta první může být klidně i průsvitná. Druhá vrstva barvu sjednotí. Nakonec přijde vrchní lesklá vrstva, která se tvrdí také asi 2 minuty. Někdy je lahviček méně, jindy více. Princip je ovšem totožný.

A kdy se v nejnovějších gel-lacích ukážete svému okolí vy?

Reklama

Související témata:

Načítám